VAND MED SMAG + VARM KAFFE PÅ FARTEN

MIN NYE TASKE

For 2 uger siden havde jeg fødselsdag og blev flotte 25 år. Jeg havde en fantastisk dag – ja, faktisk weekend, da jeg blev fejret både lørdag og søndag! Heldige mig! I kan se min fødselsdagsvideo fra weekenden her. <3

Jeg fik en masse fantastisk gaver (som I kan se i min nyeste video her, hvor jeg også forklarer mere om begrundelsen for mit nye taskekøb) Men ganske kort så er det en blanding af en gave til mig selv og en gave fra Mark (og lidt penge fra nogle gaver jeg var nødt til at returnere grundet forkerte størrelser).

Tasken er på størrelse med min pusletaske (måske jeg skal skifte pusletasken ud med denne. Jeg har jo alligevel pusletasken med mig overalt. Hahaha). Tasken er helt perfekt i både stil og størrelse, og jeg synes, at den er så smuk og sej! Jeg glæder mig helt vildt til at få den i brug!

Hvad synes I om den?

Skriv en kommentar

 • Maja

  Den er mega lækker. Tillykke med den!! Er selv på udkig efter en taske. Blev mor i april, tænker derfor jeg må investere i en lidt større og mere praktisk taske end jeg plejer. Lidt i stil med denne. ❤️ Min kæreste har givet mig en god sum penge til en “barselsgave” som skal bruges på en taske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvad hedder modellen? Og hvad koster den? Kan ikke finde den på deres hjemmeside.. 🙁
  På forhånd tak!
  PS. Den er så lækker, må selv eje en

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAND MED SMAG + VARM KAFFE PÅ FARTEN