HVIDT MED HVIDT PÅ | OUTFIT

ELVIRAS FØRSTE TUR I SVØMMEHAL

Mine forældre nåede lige at knipse disse billeder af os, inden vi fik at vide, at der var forbud mod kamera og telefoner i svømmehallen. Haha. Ups. Det kunne vi måske have sagt os selv, men i iver for at forevige oplevelsen, hev min far sit store Canon kamera med og min mor skød løs med mine telefon. Hihi

SÅ lykkedes det os endelig at komme i svømmehallen med Elvira. Jeg har læææænge gerne ville afsted med hende, så hun kunne prøve at komme i vandet sådan rigtig for første gang (bevares, hun kommer i bad herhjemme en gang imellem, så hun kender til vand ;)). Men Mark har svært ved at nå det i hverdagene grundet arbejde og håndbold, og vores weekender er proppet nærmest måneder frem, og så skulle svømmehallerne være ret godt besøgt i weekenderne herovre i København, hvilket måske ville gøre det lidt mere stressende både for Mark og jeg, men også for Elvira. Så det har ikke lykkes os at komme afsted, og så er månederne fløjet afsted.

MEN i sidste weekend skulle det være. Nu er Elvira også snart 6 måneder. Haha. Vi var i Faaborg i sidste i weekenden, så vi tog i Faaborg Svømmehal. Den svømmehal jeg er kommet i hele mit liv. Den svømmehal hvor jeg en gang vandt 2 x sølv og 1 x bronzemedalje, som jeg var pavestolt over. Det var sjovt at være tilbage!

Elvira skulle lige se det hele an, da vi kom ind, men efter en hurtig analyse, tog hun det så pænt og nød at være ‘fri’ med kroppen i vandet. Hun spjættede med arme og ben og smilede stort. I badekarret er hun også glad for at sidde og plaske i vandet, så jeg tror nok, at hun skal blive en vandhund. Vi var i vandet i omkring 20 minutter, og vi svømmede og legede bare lidt. Vi havde hende under vandet én gang. Vi havde egenlig besluttet, at vi lige ville præsentere hende for pool, svømmehal, klor osv., inden vi dyppede hende under, men hun var simpelthen så tryg og glad, så vi var ret sikre på, at hun var klar. Og det var hun helt bestemt, for hun smilede STORT, da hun kom op fra vandet. Så dygtig!

Har I haft jeres babyer i vand? Var de glade for det?

Nu når vi har set, at Elvira er ret glad for vand, har jeg lige bestilt nogle badedragter med UV hjem fra Jollyroom, så hun er godt beskyttet på vores ferie, og nu glæder vi os bare endnu mere til at komme afsted på ferie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIDT MED HVIDT PÅ | OUTFIT