Hjem MODE PAKKEPROBLEMER: JEG SKAL PAKKE FOR TO

PAKKEPROBLEMER: JEG SKAL PAKKE FOR TO

af Frederikke Egel

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER*

Please sig, at I andre også har svært ved at pakke, når I skal på ferie? Jeg pakker altid aaalt for meget ligegyldigt med, som jeg hjemmefra drømmer om og håber på, at jeg får brugt, men som jeg i virkeligheden slet ikke kunne finde på at tage på i +30 grader. Haha. Denne gang skal både Elviras og mine ting være i min kuffert, så jeg har virkelig forsøgt at begrænse mig og tænke i sammensætninger af forskellige outfits ud fra de samme items. Jeg har derudover også pakket en masse kjoler, da de altid er et hit og er dejlige at have på, og så fylder de ikke så meget. Jeg har bl.a. denne* fra NAKD* med, som jeg betstilte hjem sammen med en masse andre cool ting. Den tænker jeg faktisk at rejse i. Og så tager jeg bøllehatten* med også. Den er så fed! Jeg har også bestilt denne* top, som jeg glemte at få med på collagen. Den er jeg allerede så glad for! De andre ting bliver nok hjemme i første omgang, da de er lidt for varme, tænker jeg, men jeg glæder mig til at få dem brugt! I kan læse mere om vores ferie her.

Str. og info:

1. KJOLE*: Jeg har taget den i str. 38. Find den HER*.
2. SKJORTE*: str. 38. Find den HER*.
3. JEANS*: str. 38. Find dem HER*.
4. SWEATPANTS*: str. s. Find dem HER*.
5. SUIT PANTS*: str. 38. Find dem HER*.
6. BØLLEHAT*: onesize. Find den HER*.
7. JEANS*: str. 38. Find dem HER*.

Og så bestilte jeg one-shoulder toppen* i st. 38. Find den HER*.

You may also like

Skriv en kommentar