MIN RØDE BIKINI

HÆHÆ, DE FORBUDTE BLOGGERBILLEDER (SAMLET)

Vidste I egentlig godt, at jeg siden 2014 har haft en serie kørende, hvor jeg har delt ‘alle de billeder som man ikke deler’? Altså alle de der billeder, der slet ikke hører til på en blog, fordi man jo som blogger helst ikke skal vise de uperfekte sider? 😉 Jeg elsker det uperfekte, så jeg har gjort det til min ting også at vise de billeder, der altså – helt ærligt – hører sig til et shoot, når man på daglig basis stiller sig foran kameraet i offentligheden og giver den gas. Hvis I ikke har set dem, så vil jeg gerne advare jer lidt – de er ikke kønne! Men de er sjove 😀 De er alle samlet herunder, og de nyeste er ovenover:

De forbudte bloggerbilleder #1
De forbudte bloggerbilleder #2
De forbudte bloggerbilleder #3
De forbudte bloggerbilleder #4
De forbudte bloggerbilleder #5
De forbudte bloggerbilleder #6
De forbudte bloggerbilleder #7
De forbudte bloggerbilleder #8
De forbudte bloggerbilleder #9
De forbudte bloggerbilleder #10
De forbudte bloggerbilleder #12
De forbudte bloggerbilleder #13
De forbudte bloggerbilleder #14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN RØDE BIKINI