Hjem SAMARBEJDER DET DER MED BABYER OG PRODUKTER MED PARFUME (OG ALT MULIGT ANDET I)

DET DER MED BABYER OG PRODUKTER MED PARFUME (OG ALT MULIGT ANDET I)

af Frederikke Egel

HELE SANEX ZERO % SERIEN (psst; hold øje med IG @frederikkeegel for konkurrencen)

Det er nu 1 år og 4 måneder siden, at jeg sidst har gået med parfume. Altså sådan rigtig parfume. For da jeg fandt ud af, at jeg var gravid med Elvira (d. 22. april 2017 – læs HER) ændrede jeg rigtig mange vaner. Den største, og nok også den vigtigst (ikke kun for Elvira, men også for mig selv) var helt klart at være mere bevidst om, hvad jeg påførte min krop. På daværende tidspunkt brugte jeg mere eller mindre parfume direkte på min hud hver dag, og jeg gik ikke ret meget (i hvert fald ikke nok) op i at læse bag på, hvad produkter indeholdte af kemikalier osv. Men da jeg fandt ud af …

… at jeg skulle varetage en anden end mig selv – via min egen krop – gik jeg instinktivt i gang med at omlægge alle mine dårlige vaner (bevares, jeg har stadig et par stykker 😉 Haha) og skifte alle mine produkter ud med dem på markedet, der indeholder så få kemikalier som muligt. Og jeg endte med at blive rigtig glad for Sanex Zero %, der er dermatologisk testet. Serien består af en række super gode hverdagsprodukter til hele familien (se øverste billede), og de indeholder allesammen minimalt med kemikalier, så man også kan bruge dem til de helt små. Ja, rent faktisk indeholde de 0% parfume, 0% parabener og 0% farvestoffer! De har netop lanceret 3 nye produkter (Face & Body moisturizer, Body lotion og Hånd creme) til deres i forvejen 4 favoritter (Deodorant, Håndsæbe, Shampoo og Shower Gel).

Mine favoritter er Deodoranten, der holder al svedlugt væk, Shower Gel, der skummer mega lækkert, håndsæben, som jeg bruger ustyrlige mængder af i løbet af en dag, og Body Lotion, som er super drøj i brug. Body Lotion bruger jeg også på Elvira, og jeg er ikke bange for at bære hende og ‘smitte’ af på hende, når jeg har smurt mig ind i den efter et bad. Netop fordi den er fri for parfume, parabener og farvestoffer.

I dag, hvor Elvira er kommet til verden …

… bruger jeg stort set heller ikke parfume. Hvis jeg skal til enkelte arrangementer, sprøjter jeg lidt på mit tøj, for at dufte i løbet af dagen, men ellers bruger jeg Sanex’ deodorant, der holder svedlugt væk, og så er jeg ellers enormt bevidst om at bruge produkter, der indeholder så få kemikalier som muligt. Den primære årsag er Elvira. For hver eneste gang jeg bærer Elvira på min bare hud, kysser hende, lægger kind mod kind, ammer hende, sveder på hende, nusser hende osv., så får hun de produkter på sig, som jeg har på mig. Og det kan altså medføre eksem, allergi osv. Det er heldigvis én bekymring mindre, når jeg bruger Sanex Zero % serien. Desuden skal jeg heller ikke bekymre mig om økonomi, da alle produkterne ligger indenfor et enormt billigt prislejde!

Det var bare lige et tip til eventuelle gravide, nybagte forældre eller andre, der vil være mere bevidste omkring brugen af produkter med minimale kemikalier.

You may also like

Skriv en kommentar