Hjem RANDOM HEY, FORRESTEN

HEY, FORRESTEN

af Frederikke Egel

GINA TRICOT BLAZER (her – reklamelink) | GINA TRICOT SHORTS (her – reklamlink)

Der var engang, før der kom en baby og tog al min tid, hvor jeg bloggede 1-2 gange om dagen. Fordi jeg ikke kunne lade være, og fordi jeg havde en masse på hjerte. Alt fra små kedelige indlæg, til dybe indlæg til outfits, beauty og bolig. Jeg har stadig en masse på hjerte, men jeg har slet ikke tid til at lave så mange indlæg. Selvom jeg gerne ville. Men jeg er så småt ved at være kommet tilbage i en rytme, hvor jeg får skrevet lidt hver dag/hver anden, og det er simpelthen så rart. Jeg havde helt glemt hvor meget jeg egenlig holder af at skrive de her små opdatering. Så det vil jeg til igen. Altså at lave små opdateringer. Hvor jeg lige holder jer in the loop her på bloggen. Min Instagram bliver heftigt opdateret, så hvis I ikke følger med derinde, så synes jeg, I skal gøre det under @frederikkeegel.

Nå, men for at gøre det lettest for mig at skrive og lettest for jer at læse og holde styr på, så vil jeg lave de her opdateringsindlæg i punktform. Som jeg gjorde under min tidligere, lignende serie ‘Hey, forresten’. Det fungerede sgu meget godt. Så hey, forresten så …

 • Har vi været ude og kigge på hus. Det samme hus. Igen. Det er nu 3. besøg i det hus (faktisk 4. hvis man tæller med, at vi tog forbi uden ejendomsmægler og kiggede på grunden og området aller første gang)
 • Lagde vi et uformelt bud på huset. En del under udbudsprisen. Fordi huset simpelthen kræver en totalrenovering, og det vil koste kassen. Og det har vi kun råd til, hvis vi får huset til dén pris.
 • Er jeg røv spændt på, hvad tiden bringer. Vi står i den gunstige situation, at vi ikke skal flytte, men kigger fordi vi er nysgerrige. Og så har vi forelsket os i det her hus og prøver at rykke på det. Måske sker der noget. Måske gør det ikke. Det er dét, der er pisse spændende!
 • Byder jeg efteråret velkommen i min nye strik (reklamelink).
 • Runder jeg snart 29.000 følgere på Instagram. WHAT!
 • Har vi fundet en ‘løsning’ på Elviras protester imod lure og putning. Takket være slyngevuggen, der ellers har været pakke væk længe. Mere om det snarest.
 • Synes jeg hele tiden, jeg får spørgsmålet: “Hvornår skal Elvira starte i vuggestue?”. Det giver mig lige ondt i maven hver gang. For jeg har det lidt blandet med hendes vuggestuestart. Hvis jeg skal være ærlig.
 • Starter Elvira heldigvis først i vuggestue til januar. Hvis vi altså får plads der.
 • Kan I stadig nå at deltage i konkurrencen om en dyne og en pude til en værdi á 4496kr her.
 • Er jeg virkelig i tvivl om mit hår. Jeg har lyst til at klippe det og gør et eller andet, men omvendt så ved jeg også, at jeg vil savne det ‘lange’ hår. Især til vores bryllup.
 • Ved vi i øvrigt ikke hvor eller hvornår brylluppet skal afholdes endnu.
 • Har jeg set alle 5 sæsoner af Suits og glæder mig til at se den 6. De er vidst i gang med at filme sæson 8 nu. Det er altså vildt nok, hvis de kan holde den kørende! Men igen, man bliver aldrig træt af at kigge på Harvey Spector. Har I forresten set, hvor cute han er på sin Instagram?
 • Vil jeg gøre mig klar til brunch og hygge med mine bedste venner nu.

You may also like

2 kommentarer

Marie 10. september 2018 - 19:53

Sæson 8 af suite kører allerede i USA, og alle afsnit kan findes på nettet✌

Svar
Frederikke Egel 11. september 2018 - 6:57

O.M.G. HVOOOR?

Svar

Skriv en kommentar