Hjem MODE 20% RABAT PÅ ALLE JAKKER (NLY)

20% RABAT PÅ ALLE JAKKER (NLY)

af Frederikke Egel

1. HER* 2. HER* 3. HER* 4. HER* 5. HER* 6. HER* 7. HER* 8. HER* 9. HER*

Jeg ved godt, at september allerede har vist sig fra sin ret gode side, men vinteren kommer altså på ét eller andet tidspunkt, så det tunge skyts skal jo frem før eller siden. Og hvorfor så ikke købe det i god tid og spare 20% rabat? Her taler jeg selvfølgelig om vinterjakke og den kampagne, Nelly* har kørende lige nu. I kan nemlig spare 20% rabat på ALLE deres jakker fra eget mærke. I kan se hele udvalget HER*. Jeg har udvalg mine favoritter, som jeg tror bliver et hit her til vinter. Jeg har endda selv bestilt denne* og denne* hjem. To ret forskellige jakker, men så er der også til forskellige anledninger. Jeg overvejer også kraftigt denne*, da den bare er sindsygt smuk og simple.

Vidste I forresten, at jeg har en kæmpe svaghed for jakker? Jeg elsker simpelthen at kigge på og købe jakker. Jeg ved ikke hvorfor, men det er som om, at en lækker jakke (og sko og tasker og …) kan fuldføre et outfit og sætte prikken over i’et, når man går ud af døren. Det er lidt skørt, men sådan har jeg det altså. Så jeg har altid enormt mange jakker hængende i min garderobe og skifte imellem. Haha. Andre der har det sådan? Og andre der er vilde med ovenstående jakker?

You may also like

Skriv en kommentar