ALENE UDE FOR FØRSTE GANG I 9 MÅNEDER

TRÆTHED OG DÅRLIGE BESLUTNINGER

I sidste uge fik både Mark og jeg får alvor testet, hvor hårdt det kan være, når man ikke får sin søvn. Elvira havde, som jeg snakkede om her, et par trælse dage, og det gik udover søvnen. For os alle. Ikke nok med at min lunte lige var dét kortere morgenen efter, selvom jeg prøvede at trække vejret lidt ekstra og minde mig selv om, at det er okay at tage den med ro, så var jeg altså ikke helt klar i hovedet. Tydeligvis.. Det resulterede i, at jeg forleden … Ja, hoppede i et helt hvidt outfit…… Ja, helt hvidt. Med mine favoritstriktrøje og helt nye, kridhvide bukser. Fordi jeg trængte til at gøre lidt ud af mig selv og være fin i tøjet på en helt almindelig torsdag. Jeg ved godt, hvad I tænker; et helt hvidt outfit er aldrig en god idé. Børn eller ej. Hverdag eller ej.

Læs også: Dårlig søvn, dårligt humør og dårlige dage

Men det gjorde jeg altså. Og det var både pænt, behageligt og der blev skudt outfitbilleder med det som bevis. Men der blev – selvfølgelig, fristes jeg til at sige – også spildt på det. Både lidt banan, der jo bliver sort på tøj, lidt orange majschips og lidt blåbærsmoothie. Og nok også et par andre snacks. Der blev også revet en tråd løs (i min yndingsstrik!!! Tak, Elvira-pillefinger), og jeg satte mig i fuglelort, da jeg skulle have taget de skide (håhå) outfitbilleder…. Så både bukser og bluse røg direkte til vask efter kun at have været i brug i et par timer. Og jeg krydser sådan fingre for, at jeg fik styr på den tråd på min bluse, så den ikke er løbet i vasken og ødelagt for good! Og at resten af pletterne kan komme af. Og så er det vidst også slut med at gå i hvidt. Eller det er i hvert fald slut med at give Elvira mad i hvidt, og så skal jeg måske lige tjekke, hvor jeg sætter mig, næste gang. Bare sådan generelt…

Nå, men jeg lærte et par lektier i sidste uge, hvoraf den ene særligt var, at man ikke skal træffe vigtige beslutninger (man skal faktisk ikke rigtig træffe nogen beslutninger), når man ikke har fået ordentlig søvn og dermed ikke er ved sine fulde fem. Jeg slap heldigvis billigt med at træffe en beslutning om det forkerte outfit og den forkerte bænk at sætte mig på, men det kunne jo have været langt værre. Vi kunne f.eks. have købt et (forkert) hus!!! Eller sat lejligheden til salg!!! (Hov vent, det har vi jo gjort. WHAT!! Mere om det her). Eller noget helt trejde og meget mere afgørende. Så dén lektie er i hvert fald lært. Søvn.er.vigtigt.

Læs også: Kan man nøjes med at skifte topmadrassen på sin seng? 

Og apropos søvn, så knuselsker både Mark, Elvira, som sover imellem os, og jeg selv altså stadig vores Dunlopillo seng fra Sengespecialisten, som vi har haft i et års tid nu. Det er tæt på at være den dejligste følelse i verden, når jeg sidste på aftenen kan smide mig i sengen og hæve benene en smule med elevationen og så bare falde helt hen. Nøjjj, hvor kan jeg anbefale alle – især forældre – at forkæle sig selv med en god seng! Som jeg efterhånden har nævnt et par gange, så tilbringer vi 1/3 af vores liv i sengen, og livet er simpelthen for kort til at nøjes med en dårlig/billig/forkert seng, når man bruger så meget tid i den! Og når den er så vigtigt for ens helbred, velvære og hverdag.

Hos Sengespecialisten kan man altid få råd og vejledning til den korrekte seng og madras til sig selv og sin bedre halvdel, så hvis I tror, at I har en forkert seng eller er på udkig efter en ny, så kan jeg anbefale at booke tid hos en specialist eller besøge en af butikkerne til en uforpligtende snak. Måske I kan nøjes med at skifte topmadrassen i et par år, men måske børn I skifte hele sengen. Det kan de i hvert fald hjælpe jer med at finde ud af. Jeg er i hvert fald et godt eksempel på, hvor vigtigt en korrekt madras er, og hvor vigtigt det var for os at skifte. Læs her.

Mit outfit inden pletter og fuglelort:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALENE UDE FOR FØRSTE GANG I 9 MÅNEDER