KØB VORES LEJLIGHED | SÅDAN BOR VI

LANGSOM LØRDAG I DET FYNSKE

Åh, Fyn gør altså noget godt ved én. Det må jeg bare sige! Om det er den friske luft, minderne eller dén følelse, at man virkelig kan komme ned i tempo, fordi man har ens forældre til at sørge for én, ved jeg ikke. Jeg tror, det er blanding, men sidstnævnte gør det kun lidt dejligere at være hjemme på weekend hos de gamle. 😉 Hænderne op hvis I kender til det!

Læs også: Køb vores lejlighed

Vi kørte ‘sent’ i går aftes, da Elvira så småt var klar til at gå i seng for natten. Hun er ikke fan af at køre bil, så vi ville gerne undgå skrigeri og stop på vejen herover og passede det derfor af med hendes putning ved 19-tiden. Det gik rigtig fint, og hun sov efter ca. 10 minutters kørsel. Deeejligt. Så havde Mark og jeg køreturen til at få snakket lidt om alt det, vi ikke har nået at få snakket om de seneste par dage, hvor vi har haft enormt travlt, men hvor der samtidig er sket mange store ting! Særligt dette var/er en stor begivenhed, der fylder. I sidste uge brugte jeg 4 timer på at gøre lejligheden klar til fotograf, og så manglede vi bare de sidste underskrifter, inden salgsannoncen gik online. Og det er den nu. Så lejligheden er officielt sat til salg, og der er officielt åbent hus i morgen. Der er også allerede booket private fremvisninger, så der sker allerede meget på dén front! Så det var rigtig rart, at vi lige havde voksentid til at få snakket lidt ting igennem. Det er altså stadig en mærkelig følelse.

Læs også: Træthed og dårlige beslutninger

I dag har min far været til et arrangement, mens Mark, min mor, Elvira og jeg har hygget. Elvira sov formiddagslur ved 9.30-tiden som sædvanlig, og da hun vågnede spiste vi mad, legede og gjorde klar til gåtur senere. Det endte med, at vi gik en tur på 8 km, mens Elvira fik en lur på knap 2 timer. Det var så skønt! Nu har vi netop spist, Elvira skal puttes, og så tror jeg, at vi skal se en hyggelig film. I morgen skal vi besøge min mormor og Marks far, inden turen går retur til Djævleøen. Og når ja! Så skal vi høre fra ejendomsmægler ift lejligheden og fremmødet til åbent hus. Det er dælme spændende!! Jeg håber, at I har haft en dejlig lørdag. Lige nu er alle mine bloggerveninder ved at gøre sig klar til Tereses 30-års på Arch, og jeg håber, at hun/de får en fantastisk aften og drikker en drink og danser en dans for mig. :*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØB VORES LEJLIGHED | SÅDAN BOR VI