VLOG: EN DAG I VORES LIV | MØDREGRUPPE, GRINEFLIP OG SHOPPING

OM ÅBENT HUS OG LEJLIGHEDSSALG

Foto: Nybolig Ørestad

Så blev det søndag, og dagen hvor der var første Åbent Hus i lejligheden efter at salgsannoncen gik online i torsdags. Der har været helt enorm aktivitet og positiv feedback, og det er bare så fedt at se! Men selvfølglig. Er jeg nødt til at sige. For lejligheden er jo bare unik og totalt over gennemsnittet. Og helt perfekt for nærmeste alle; kærestepar, kommende eller nuværende familier med et barn, singlen eller ældreparret, der ønsker sig fantastisk beliggenhed. Alle kan bo her! Synes jeg i hvert fald 😉 I kan se mere om lejligheden her.

I dag var der så Åbent Hus, og vi har været så spændte på udfaldet! Uh, hvor er det altså nervepirrende at gå og vente på opkaldet fra ejendomsmægler. Men det gik kanon godt, og folk var super positive og interesserede. Faktisk så interessede, at vi allerede har fået et bud på lejligheden (what!!??), gen-fremvisninger og nye fremvisninger. Det er så vildt med den interesse, og jeg er sikker på, at vi finder de helt rigtige ejere til at overtage vores dejlige hjem. Nu kommer der til at ske en masse de næste par dage, så vi går super glade og spændte i seng i aften!

Hvis I selv vil lege med, så kan I læse mere om lejligheden her. Men jeg ville nok ikke vente for længe 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VLOG: EN DAG I VORES LIV | MØDREGRUPPE, GRINEFLIP OG SHOPPING