Hjem RANDOM VLOG: EN DAG I VORES LIV | MØDREGRUPPE, GRINEFLIP OG SHOPPING

VLOG: EN DAG I VORES LIV | MØDREGRUPPE, GRINEFLIP OG SHOPPING

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBE HER

Så blev det endelig tid til en ny video på min Youtube. Jeg har desværre forsømt min kanal lidt de sidste par måneder, da Elvira simpelthen har været i rivende udvikling, så jeg har ikke kunne finde tid til at få optaget og redigeret videoer, mens jeg også har kørt hårdt på med mine andre kanaler. MEN nu er jeg så småt tilbage, og jeg har allerede planlagt at filme et par videoer mere. Så hvis I ikke allerede følger med på min Youtube kanal, så kan I gøre det lige her.

I denne video kommer I med mig på shopping i Søstrene Grene i Lyngby Storcenter, hvor jeg var invitereret til et event, hvor jeg måtte tømme så meget i butikken, som jeg kunne bære. SHIT, det var vildt! Adrenalinen pumpede, og stressen satte totalt ind! Haha! Men jeg fik fat i nogle mega gode ting! Og butikken (verdens største Søstrene Grene) er blevet så nice! Derudover er jeg sammen med min mødregruppe i legeland på Remisen på Østerbro, og så får Elvira og jeg grineflip midt i frokosten. Haha. Jeg håber, at I kan lide videoen. Jeg synes i hvert fald, at den er super hyggelig.

You may also like

Skriv en kommentar