Hjem MODE NELLY INSTAGRAM HAUL

NELLY INSTAGRAM HAUL

af Frederikke Egel

1. HER* (str. 38) 2. HER* (str. 36 – lidt store i str. pga elastan) 3. HER*(str. 40 – lidt store i str.)  4. HER* (str. 38) 5. HER* (str. s) 6. HER* (str. 40 – alm i str) 7. HER* (str. s) 8. HER* (str. 40 – alm i str) 9. HER* (str. 36 – stor i str)

Jeg har shoppet, og det her er måske en af de bedste ordre, jeg har lavet fra Nelly* i meeeeeeget lang tid. Og tingene blev KUN federe, da jeg fik dem på, som I måske også så på min Instagram story. Der viste jeg i hvert fald alle tingene på og satte nogle outfits sammen, som jeg var ret vild med. Jeg havde også bestilt en bluse mere, men den var aaaaalt for kort i taljen, så den ryger retur og får altså ikke megen taletid. I stedet vil jeg sende en varm anbefaling efter disse items, og så håber jeg, at I kunne finde inspiration i noget af det? Og at I kunne lide min haul? Skal jeg gøre det noget oftere? Med et tilhørende indlæg som på den her måde? Giv gerne feedback!

You may also like

Skriv en kommentar