OM ÅBENT HUS OG LEJLIGHEDSSALG

NELLY INSTAGRAM HAUL

1. HER* (str. 38) 2. HER* (str. 36 – lidt store i str. pga elastan) 3. HER*(str. 40 – lidt store i str.)  4. HER* (str. 38) 5. HER* (str. s) 6. HER* (str. 40 – alm i str) 7. HER* (str. s) 8. HER* (str. 40 – alm i str) 9. HER* (str. 36 – stor i str)

Jeg har shoppet, og det her er måske en af de bedste ordre, jeg har lavet fra Nelly* i meeeeeeget lang tid. Og tingene blev KUN federe, da jeg fik dem på, som I måske også så på min Instagram story. Der viste jeg i hvert fald alle tingene på og satte nogle outfits sammen, som jeg var ret vild med. Jeg havde også bestilt en bluse mere, men den var aaaaalt for kort i taljen, så den ryger retur og får altså ikke megen taletid. I stedet vil jeg sende en varm anbefaling efter disse items, og så håber jeg, at I kunne finde inspiration i noget af det? Og at I kunne lide min haul? Skal jeg gøre det noget oftere? Med et tilhørende indlæg som på den her måde? Giv gerne feedback!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM ÅBENT HUS OG LEJLIGHEDSSALG