Hjem SAMARBEJDER HVORDAN KLÆDER I JERES UNGER PÅ I DET HER VEJR?

HVORDAN KLÆDER I JERES UNGER PÅ I DET HER VEJR?

af Frederikke Egel

MARMAR TERMODRAGT (her)

Det her vejr er da simpelthen for skønt! Årsagen til de mange ekstra soltimer er skræmmende at tænke på, men jeg nyder nu altså de lunere temperaturer, de lyse, solrige dage og efterårsfarverne på bladene, der hænger på træerne lidt længere end de plejer. Jeg synes dog, det kan være lidt svært at klæde Elvira på i det her vejr. Det er mit første efterår med et barn, der kan og vil lidt mere end at ligge helt stille og sove nede i sin barnevogn. Hihi. På temperaturskalaen virker det jo umiddelbart varmt nok til en god strik og hue, men når vi så kommer udenfor, og der blæser en lille vind, eller solen går væk et øjeblik, så falder temperaturen betydeligt, og så skal de små altså have mere tøj på. På hele kroppen. Synes jeg. Hvad siger I?

Jeg kæmper lige nu med at klæde E ordenligt på. For i barnevognen, der har en lækker, varm kørepose i sig, sidder hun trygt og lunt, så længe hun har en god strik eller jakke på overkroppen (og hue selvfølgelig), men så snart hun kommer op, så synes jeg, at strømpe- og almindelige bukser er for lidt på benene. Til gengæld så er en termodragt liiidt for varmt at sidde i i barnevognen. Haha. The struggle! Jeg har de sidste par dage givet hende sin nye termodragt fra MarMar på, når hun var oppe og kravle rundt (den er forstærket på knæ og numse, så det ikke gør ondt at kravle på fliser osv.) og så har jeg taget den af og givet hende en jakke på, når hun har siddet nede i barnevognen. Og så har jeg taget jakken af, når hun har ligget nede i posen og sovet. Der behøver hun ikke jakke. Det har egentlig fungeret fint, og jeg synes simpelthen, at både termodragt og jakke er så fine. Især termodragten. Det ser simpelthent alt for sødt ud, når hun kravler rundt i den på jorden. Den lille prut. I kan finde mere overtøj hos MarMar her, hvor de har et skønt udvalg. Hvad giver I jeres unger på i det her vejr?

You may also like

1 kommentar

Satina Wandel 23. oktober 2018 - 12:46

Rosa sidder endnu ikke selv og vi har ikke kørepose i barnevognen endnu, så hun får en termodragt på, når vi skal udendørs. På de lunere dage har hun “kun” haft en varm trøje eller en jakke på. Og så som regel hue, luffer og futter over strømperne. Hun er egentlig et okay varmt barn, men hun får iskolde hænder nede i barnevognen, når vi går tur. Jeg synes også, det er gevaldig svært at finde ud af hvor meget eller lidt tøj, hun skal have på. Især fordi jeg tænker på, at det jo også stadig bliver koldere og så nytter det jo ikke noget, at hun har været komplet pakket ind allerede nu… 😀

http://nouw.com/satinawandel

Svar

Skriv en kommentar