Hjem SAMARBEJDER VLOG: MIN HVERDAG SOM SELVSTÆNDIG PÅ BARSEL

VLOG: MIN HVERDAG SOM SELVSTÆNDIG PÅ BARSEL

af Frederikke Egel

Så blev det tid til endnu en video på min Youtube kanal. Denne gang tager jeg jer med i bad – bogstaveligt talt 😉 – og så tager jeg fat i emnet; selvstændig på barsel. Jeg synes nemlig, at det kan være ret svært at jonglere arbejde og baby på samme tid. Som selvstændig har man jo ikke rigtig fri og dermed heller ikke en rigtig barsel, og dét skal man altså lige finde hoved og hale i. Og det er ikke altid lige let.

I videoen (der er filmet i torsdags, hvor min mor var så sød at komme over og hjælpe med at passe Elvira) tager jeg til et møde – uden Elvira for første gang, whaaat – og så snakker jeg om mine favoritprodukter fra Sanex, som jeg er rigtig glad for at bruge til både Elvira og jeg. Jeg bruger både Sanex Zero % i badet og udenfor badet til deo og body lotion – og de har faktisk også en håndsæbe, som er super god! Alle produkterne er uden parfume og med minimal kemi, og det synes jeg er enormt betryggende, når jeg tit har Elvira med i badet, rører ved hende med mine nyvaskede hænder, giver hende creme på osv. På den måde kan jeg bare bruge samme sæbe og creme på hende, som på mig selv. I kan læse meget mere om Sanex og deres holdning til kemikalier her.

Jeg håber, at I kan lide videoen!

You may also like

Skriv en kommentar