Hjem PERSONLIGT INDSAMLING TIL KNÆK CANCER + VIND ET ÅRS FORBURG AF SANEX PRODUKTER

INDSAMLING TIL KNÆK CANCER + VIND ET ÅRS FORBURG AF SANEX PRODUKTER

af Frederikke Egel

Indlægget indeholder reklame, da Sanex har været så søde at sponsorere ET HELT ÅRS FORBRUG af alle Sanex Zero % produkter til to heldige personer! Jeg har ikke fået penge for at lave dette indlæg eller for at oprette indsamlingen med dem som hovedsponsor, og hverken Sanex eller jeg tjener noget på dette. ALT går ubeskåret til TV2?s Knæk Cancer indsamling på lørdag.

SMS KC 132188 til 1277 og støt med 100kr
(og deltag samtidig i konkurrencen om et års forbrug af Sanex produkter)

Kære alle mine skønne læsere <3 Kender I en som har eller har haft kræft? Kender I en, som er død af kræft? Eller kender I en som har mistet en nær person med kræft som årsag? Jeg gætter på, at svaret til alle tre spørgsmål er: JA. Eller så er det i hvert fald svaret til mindst et af dem. Desværre. Kræft er en af de mest udbredte sygdomme i Danmark, og hver 3. dansker rammes af kræft. Og det er så fucking unfair! 

Derfor har jeg i år valgt  at starte en indsamling til TV2?s Knæk Cancer uge, der kører i denne uge, og på lørdag vil jeg donere alle de penge, jeg kan samle ind, til deres store show. Hver en krone tæller! Der er heldigvis tonsvis af indsamlinger i gang, og jeg håber, at I allerede har bidraget. Men for at få jer til at bidrage lidt mere og kæmpe kampen sammen med mig, så har jeg været så heldig at få min samarbejdspartner Sanex på som hovedsponsor. Så ikke nok med at I støtter kampen mod kræft, så kan I også være så heldige at vinde ET ÅRS FORBRUG af ALLE Sanex Zero % produkter! Der findes to vindere blandt jer der har bidraget!

Hjælp os med at hjælpe os selv! Send en SMS med teksten: ?KC 132188? til 1277. Så støtter I med 100kr (og har potentielt købt et års forbrug af Sanex Zero % produkter for sølle 100kr ?) Det er så lidt der skal til fra alles hånd, men det gør en gigantisk forskel. I må endelig gerne dele indlægget og/eller indsamlingen og få familie og venner til at bidrage også. Det er en af de vigtigste kampe, I kan kæmpe, for det kan være en i jeres familie, der bliver ramt som den næste. Og kuren er endnu ikke fundet :'(

Jeg håber, at I vil smide lidt i puljen ❤️I kan følge indsamlingen HER.

*Hverken Sanex eller jeg tjener noget som helst på dette, men vil bare gerne gøre en lille indsats for at skrabe lidt sammen til den forfærdelige sygdom ? Alle pengene går UBESKÅRET til TV2?s Knæk Cancer indsamling på lørdag, hvor jeg selv ringer ind med beløbet. Mit mål er 4000kr ?

You may also like

2 kommentarer

Tina KH 24. oktober 2018 - 9:06

Kære Frederikke,
jeg har selvfølgelig støttet din indsamling:-)
Så godt et initiativ du har taget.
Jeg har mistet meget af min familie og mange venner og kolleger til kræften og har selv haft kræft.
Min datter fik alvorlig kræft og var flere gange ved ikke at klare den, så du kan tro jeg ved hvordan det er med den dumme sygdom.
Derfor er hver en krone i kampen for at knække cancer så vigtigt:-)
Hilsner og en smuk dag til dig.:-)

Svar
Frederikke Egel 24. oktober 2018 - 13:25

Hej Tina. Åh, for pokker hvor har du også været meget igennem med den dumme sygdom!! Tak fordi du har støtte og bidraget til at komme et skridt tættere på en løsning! Alt tæller. Rigtig god vind til dig og alle dine kære <3

Svar

Skriv en kommentar