Hjem PERSONLIGT ET STORT CHOK

ET STORT CHOK

af Frederikke Egel

Herhjemme samsover vi, og vi elsker det! Det er simpelthen så hyggeligt og kærligt, at Elvira ligger lige i midten af os og skiftevis giver os skaller og cirkelspark. Det vil vi aldrig bytte for noget 😉 Haha. Ej, vi elsker det, og jeg kan slet ikke forestille mig, at Elvira skal på eget værelse en dag. Det skal hun selvfølgelig (en dag) og vi har da også talt om, at der måske ikke skal gå 8 år, før det sker, men eftersom vi nu har solgt lejligheden, så ser vi ingen grund til at begynde at lave børneværelse og køre hende ind i nye rutiner, der alligevel skal laves om ved flytning. Så vi forsætter med samsovning endnu. Yay!

Vi havde dog en virkelig ærgerlig oplevelse i nat, der har sat snakken i gang igen, fordi det nu handler om sikkerhed og ikke bare tilvænning. Mark og jeg vågnede nemlig med et SÆT ved lyden af et HØJT bang og en skrigende Elvira. Hun havde simpelthen fået møffet sig ned i fodenden af sengen og fik så skubbet sig det sidste stykke udover og tog fra med hovedet. Ansigtet. Årh, min lille mus. :'( Hun fik røde mærker i ansigtet med det samme, og jeg var simpelthen så bange for, at der var sket noget med nakken eller skulderen, for vi vidste jo ikke, hvordan hun var faldet ned, andet end hun tog fra med ansigtet først. Men efter tjek virkede det ikke som om, der var noget med nakke, skulder, ryg eller andet. Det tog heldigvis heller ikke så lang tid at få hende trøstet og fik trætte smil, men vi kunne godt se, at hun havde fået en skraber i ansigtet og var rød flere steder. Vores seng er pænt høj, og Elvira kan lige knap kigge over kanten, når hun står på tæer og holder fast, så der er altså ret langt ned.. Hun faldt dog heldigvis hurtigt i søvn og sov ufortrødent videre, hvilket er gode signaler, tænker jeg.

Her til morgen havde rødmen dog taget til, og hun har nu nogle ordentlige mærker i venstre side af ansigtet. Både i panden, omkring øjet og ned på kinden ved siden af næsen. Og de bliver nok til blå mærker og små buler. Ååååhhh…… Mit moderhjerte. Jeg får så dårlig samvittighed!! Vi burde selvfølgelig have taget forholdsregler og lavet afskærmning på en eller anden måde (hvordan, hvis man stadig gerne vil sove sammen? Nogen der ved det?), så den rammer virkelig hårdt. Nu overvejer vi, om vi skal have fat i en børneseng, som hun kan sove i nede ved vores fodende, selvom det slet ikke er det, vi drømmer om lige nu. Det er første gang på 10 måneder, at det er sket, men vi er nok nødt til at finde på et eller andet. Vi overvejer at stille sengen helt åndssvagt i rummet, så fodenden står op ad væggen, for så dækker Mark og jeg på hver sin side, og så skærmen væggen i fodenden. Ikke helt optimalt, men en mulighed. Hmm.. Sikke en ubehagelig oplevelse!

Har I oplevet noget lignende? Eller har I mon input til, hvad vi kan gøre for at sikre, at hun ikke kravler ud af vores seng igen? Det MÅ IKKE ske igen! <3

You may also like

8 kommentarer

Thea c 31. oktober 2018 - 11:41

Man kan få sengeheste, som kan monteres. Vi samsover også med barnet i midten, så vi har kun en sengehest i fodenden.
Indtil vi fin den monteret, så lagde vi puder i fodenden 🙂

Svar
Caroline 31. oktober 2018 - 12:35

Hvad med et super blødt gulvtæppe som dækker gulvet ved sengen, så kommer hun ikke til skade og samtidigt ser det pænt ud:)

Svar
Fie 31. oktober 2018 - 13:07

Hjemme hos os har vi noget blødt liggende på gulvet.

Svar
Katrine 31. oktober 2018 - 13:20

Jeg vil gerne trøste dig og sige at, du er langt fra den eneste det er sket for, vores seng er dog ikke lige så høj, men vores pige rejste sig op og gik rundt deroppe, og bang så faldt hun ud overkanten. (Sjovt nok, forstår hun det ikke, og prøver stadig), men der skete heldigvis ikke andet end et blåt mærke. Det vigtigeste du kan gøre i den alder er at ringe og tjekke din forsikring om den dækker hendes tænder, for jeg kan love dig, det bliver ikke det sidste styrt hun tager. Vores datter på 18mdr. Viser virkelig for tiden hvorfor det er så vigtigt at have den tandforsikring. Bang bang bang. Og sjovt bok altid ansigtet og omkring munden eller inden i munden.
God bedring med hende, og hav ikke dårlig samvittighed! ❤

Svar
Liselotte / Everyday Couture 31. oktober 2018 - 15:37

Puha, sikke en forskrækkelse 🙁
Dejligt at se hun stadig kan smile <3

Svar
Tina 31. oktober 2018 - 18:20

Åhh den stakkel lille pus, heldigvis er så små børn meget “bøjelige” så der ikke sker de store skader.
Vi sov også med vores børn. De havde dog egne senge men i samme rum som os.
Jeg ved andre ligger på gulvet på madrasser og sover.
Men hvis I kan stille sengen, så der er øget sikkerhed så er det jo godt:-)
Hilsner og god bedring med mærkerne.

Svar
kamilla 31. oktober 2018 - 20:31

Jeg ved ikke om det vil virke?
Men min fætter og hans kone havde købt en babyseng samme højde som sengen (altså deres seng) og så skåret den ene side af kanten af også kunne babyen så ligger derr hvor så en af dem lå lidt får babyens seng så han ikke røg ud som Elvira gjorde.

Svar
Anonym 31. oktober 2018 - 22:06

Der er hvert fald en trælse reklame som blokker halvdelen af indlægget, man kan ikke få den væk 🙁
Jeg håber i finder en løsning med Elvira

Svar

Skriv en kommentar