ET STORT CHOK

DET DER HUS VI KIGGEDE PÅ I SØNDAGS

Læs mit tidligere indlæg omkring vores boligjagt her.

I søndags trodsede Mark, Elvira og jeg regnen og tog til Bonavas Åbent Hus i Værløse for at opleve deres rækkehus i det kommende boligområde Filmhusene. Og THANK GOD vi gjorde det! Vi fik begge to – endnu engang – bekræftet, hvor rigtig beslutningen om at sælge lejligheden og flytte i hus i et familievenligt kvarter er! Vi er så klar til det. Så nu skal vi bare finde drømmehuset!

Og Bonavas nybyg er ikke et dårligt bud. Selvom det hele er super råt derude lige nu, og regnen ikke umiddelbart lagde an til en hyggelig gåtur i området, så var det allerede tydeligt, hvor hyggeligt et nabolag, der kommer til at blive skabt derude, og hvor lækre og totalt gennemført boligerne er. Vi var ude og kigge på et rækkehus på 120 kvm på 2 etager med 3 soveværelser, 2 badeværelser, et mindre køkken og en fin stue. Med fantastisk udsigt over fredet natur til den ene side og nabolaget til den anden side. Det var virkelig lækkert! Vi skal dog bruge lidt mere plads, men der bliver også bygget i flere størrelser og med flere etager.

Området bliver bygget i 3 små blokke (se billede), hvor husene vender ind mod hinanden, så vejen bliver den største og bedste legeplads for alle nabolagets unger. Derudover så er hele området omgivet af natur, og det er stadig tæt på både Værløse, Måløv og Smørum. Det er simpelthent så skønt! Det har lidt af det hele. Og det er jo lige præcis dét, Bonava er kendt for; at skabe nye, gennemførte nabolag, hvor der er trygt at vokse op og tæt på alt, hvad man skal bruge i dagligdagslivet som familie. Det er de nemlig førende indenfor, og det forstår man godt! Noget andet fedt ved det her er, at det er projektboliger, hvor man køber, inden boligen er opført, hvilket så afspejles i prisen. Derfor er køb af boliger som disse ofte en rigtig god investering, da boligen bliver meget mere værd, når alt er færdigt og etableret – og det skønne nabolag begynder at vokse.

Udover de …

… boligområder, som de er ved at skabe i Værløse, så er de bl.a. også ved at bygge i Køge, Glostrup og Vedbæk. Lige nu har de Åbent Hus i alle områder, så hvis I er nysgerrige på at se mere til boligområderne, så kan I tilmelde jer Bonavas Åbent Hus her. Vi overvejer selv at tage en tur til nogle af de andre byer. Vi synes nemlig, at vi lærer noget, hver gang vi er ude og kigget på et nyt hus eller et nyt område, og vi er begge enige om, at vi hellere vil have set for meget end for lidt, inden vi træffer et af vores livs største beslutninger; nemlig hvor vi skal slå os ned.

Hvis I er nysgerrige på at se/gense mere fra huset, eller ikke nåede at se det i søndags, så har jeg samlet alle stories fra vores besøg i prøveboligen i mine highlights på Instagram der hedder Huskig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET STORT CHOK