Hjem RANDOM VI HAR KØBT NY BARNEVOGN | EMMALJUNGA NXT90B

VI HAR KØBT NY BARNEVOGN | EMMALJUNGA NXT90B

af Frederikke Egel

Jeg har sgu da slet ikke fået fortalt jer om en SÆRDELES vigtig og YDERST delbar begivenhed, der er sket for os! Tænk, at jeg ikke har dedikeret et blogindlæg til det endnu. Uduelige blogger altså! Især når det er SÅ vigtig viden for jer! Er I spændte nu? Eller har overskriften afsløret det hele?

Trummehvirvel ….. Vi har købt ny barnevogn!! Hæhæ. Skuffet? Nej, vel!?

Hvis I selv har børn, så ved I, hvor besværlig, tidskrævende og forvirrende barnevognsjagten er, og hvor befriende det føles, når den er overstået, og man har fundet THE ONE! Det har vi nu. Og vi æææææælsker den! Og så spørger I måske; ?Jamen, havde I ikke en barnevogn (og klapvogn) i forvejen? Som I var glade for??. Til det kan jeg svare: ?Jo, det havde vi, men Elvira er vokset ud af barnevognsdelen, og hun gider i hvert fald ikke at sidde i klapvognen. Såååå… Vi havde ikke noget valg?.

Vi var så heldige, at vi i sin tid fik tilsendt Cybex? Priam kombivogn, og det var simpelthen så luksus! Mindst lige så meget fordi vi så slap for den førnævnte barnevognsjagt (som vi så har været på nu. Haha) Men Cybex? sæt var/er et super godt starter-kit, da det er let, lækkert og lille (småt i rigtig bøjning, I know, men det starter ikke med ?l?). Man bruger nemlig det samme stel til både barnevognskassen, klapvognsdelen og autostolen, så man har en 3-i-1 løsning. Det har været en fuldstændig GENIAL løsning for os, og jeg vil anbefale det til alle – især den del med, at man kan smide autostolen over på stellet, så man bare kan trille afsted med sin nyfødte, der måske var faldet i søvn i bilen, uden af man behøver flytte ham/hende over i barnevognen. Så gennemtænkt! Da Elvira var omkring 4 måneder, lå hun altid nede i barnevognen og lavede mavebøjninger for at komme op og kigge ud, når vi gik ture, men hun var jo for lille til både at sidde selv i barnevognen og til at sidde i klapvogn, så når vi var på små ture ind til byen, hvor jeg vidste, at hun ville vågne, så tog jeg hende i autostolen. Den kan nemlig ligges ned, så hun ligger og sover ordenligt, og så kunne jeg samtidig sætte hende almindeligt op i den, så hun kunne sidde og kigge med, når hun var vågen. Jeg tog hende op, så snart jeg kunne, og vi holdte små amme- og skifte ble-pauser, så hun ikke sad ned for længe af gangen i autostolen, men det fungerede så godt! En alternativ klapvogn til de små. Det er også genialt til at handle ind!

I sommer, da Elvira var stor nok, brugte vi klapvognen, da der ikke kan komme sele i barnevogsdelen, men af en eller anden grund, så var hun bare slet ikke fan af at sidde i klapvognen, så hun ville hele tiden op. Og det var frustrerende ikke at kunne gå en tur eller handle ind, uden hun blev ked af det og ville op på min arm. Jeg tror måske ikke, at hun brød sig om at være spændt fast på den måde, som hun var i klapvognen. Det gjorde, at jeg ikke kom ret meget ud, medmindre det var en kort tur, og jeg så kunne tage hende op og bære hende et stykke. Ikke holdbart!

Så Mark og jeg blev enige om, at vi måtte have fat i en rigtig barnevogn, som hun både kunne ligge og sove i (altså med langt liggemål), og som hun godt ville sidde i med sådan en sele-vest på. Den slags sele holder hende nemlig ikke fast på samme måde, som selen i klapvognen gjorde. Og for en lille måneds tid siden, fandt vi denne vogn; Emmaljungas NXT90B. Og den er intet mindre end fantastisk! Vi er SÅ glade for den, og Elvira både sover godt og sidder godt. Uden brok. Og den kører godt. Alt er godt!

Cybex barnevogn og autostol har vi været rigtig glade for det første halve år, men barnevognen har kun 82 i liggemål (mener jeg), og det er for små til Elvira nu, så den kan vi ikke bruge længere. Klapvognsdele håber jeg, vi kan få glæde af til sommer, når hun er lidt større og sidder bedre i den og ikke behøver at være spændt så meget. Lige nu gider hun den i hvert fald ikke. Så vi er rigtig glade for, at det bare fungerer med Emmaljungas barnevogn!

Den er forresten købt hos Danmarks Barnevogne på Amager. Vi var så heldige, at de havde en knaldgodt tilbud, og så slog vi til. Jeg tænker, at jeg laver et indlæg med en anmeldelse af den på et tidspunkt, men nu ville jeg lige dele denne store nyhed med jer. 😉 Haha, tænk sig, hvad de små succeshistorier er nu om dage; en ny barnevogn. ?Livet som forældre! Haha.

You may also like

9 kommentarer

Ann-Louise 6. november 2018 - 20:23

Har den også den fantastiske funktion med at ryglæn under madrassen? (min emmaljunga Big Star suprême har nemlig, men aner ikke om din har )

Svar
Frederikke Egel 7. november 2018 - 9:56

JA! Det har den, og det er VERDENS bedste opfindelse! Haha

Svar
Tine 20. januar 2019 - 16:39

Hej Frederikke

Har du lavet en efterfølgende anmeldelse af vognen? 😊

Svar
Heidu 8. april 2019 - 6:05

Hej.
Jeg er også meget interesseret i en anmeldelse 😊

Svar
Anne Sofie 26. maj 2019 - 21:34

Er i stadig lige så glade for jeres emmaljunga?!

Svar
Frederikke Egel 26. maj 2019 - 23:01

JA! Varm anbefaling!

Svar
Mette 3. juni 2019 - 10:19

Hej Frederikke, vi venter første barn her til efteråret og er så småt igang med at finde rundt i junglen af barnevogne. Overvejer en NXT90B og vil meget gerne høre om du/I stadig er glade for vognen? Fordele/ulemper? Gerne i et selvstændigt indlæg (som du foreslår i indlægget) 🙂

Svar
Emma 2. marts 2020 - 13:00

Kære Frederikke. Jeg vil også super gerne høre mere om denne vogn, hvis du har mod på det. Står selv midt i barnevogns/kombivogns- shopping pt og som førstegangsgravid er det da et sandt helvede. Aaaaalt for mange muligheder og meninger. Jeg er SÅ forelsket i Emmaljunga NXT90B, men har samtidig læst rigtige dårlige tests af den. Så bliver pludselig i tvivl. Har du nogle negative oplevelser med denne vogn? Mange hilsner, Emma

Svar
Pernille 5. september 2020 - 12:50

Hej Frederikke, jeg kan se der er mange andre der også har skrevet. Har du lyst til at give en opdateret anmeldelse på vognen? Jeg er selv gravid og leder efter barnevogn. Egentligt er valget faldet på denne, men nu er vi alligevel blevet i tvivl, da jeg kan læse mange dårlige anmeldelser også.. 🙂

Svar

Skriv en kommentar