Hjem MODE MIT GO-TO OUTFIT I ØJEBLIKKET

MIT GO-TO OUTFIT I ØJEBLIKKET

af Frederikke Egel

INDEHOLDER REKLAME OG REKLAMELINKS

NELLY JAKKE (her) | OTHER STORIES T-SHIRT (her) | LEVI’S JEANS (her) | UNISA SKO (lignende her)

I sommer havde jeg en ting for farverige kjoler og spragl, men her til efteråret og vinteren kan jeg mærke, at det har ændret sig lidt, og jeg faktisk allermest har genfundet min kærlighed for et godt basic outfit som ovenstående. Jeans, en lækker t-shirt og et par fede støvler kan altså et eller andet. Og så ved I jo, at jeg har et eller andet for jakker – jeg kan godt lide at have jakker, der pifter outfittet lidt op – som denne dejlige teddy jakke, der oveni købet er enooormt varm! Og blød! Den er SÅ lækker, og jeg bruger den til alle de lang gåture med E i barnevognen, for så er jeg sikker på ikke at fryse. Der hører egentlig et bånd til, som I kan se her, men det har jeg pillet af, da jeg godt kan lide den der oversize følelse, som jakken så får.

Mine jeans er fundet hos Junkyard, der har et stort udvalg af de klassiske Levi’s 501 jeans. De er simpelthen så lækre at have på. De giver sig en lille smule, når man har brugt dem lidt, så hvis I svinger mellem to størrelser, så ville jeg tage den mindste. Og så må man lige gå i dem herhjemme eller knappe dem op, hvis dunken er i vejen, når man sidder ned 😉 Jeg har faktisk en rabatkode FREDERIKKE15, der giver 15% rabat på ordre over 500kr (gælder ikke nedsatte varer). Så hvis I finder et par jeans eller noget andet derfra, så kan I altså spare 15% med min kode indtil 1/12. I kan tjekke deres jeans ud her.

You may also like

2 kommentarer

Rie 17. november 2018 - 16:32

Fede jeans, og så er det jo snart Black Friday Må jeg spørge, hvilken størrelse du har taget dem i?

Svar
Frederikke Egel 18. november 2018 - 19:04

Jeg har mine i str. 27. De er helt perfekte!!!

Svar

Skriv en kommentar