Hjem PERSONLIGT GRAVIDITETSTEST, SYGDOM OG 30 ÅRS FØDSELSDAG

GRAVIDITETSTEST, SYGDOM OG 30 ÅRS FØDSELSDAG

af Frederikke Egel

Hold nu op, nogle dage vi har haft den seneste uge! På både godt og ondt. Vi har været igennem lidt af det hele, må man sige. Haha. Onsdag aften, i sidste uge, havde Mark og jeg aftalt, at vi alle 3 ville smutte i Bilka for at få handlet ind til hans 30-års fødselsdag, som vi skulle holde på hans dag – i lørdags d. 10. november. Men da Mark ringede til mig for at sige, at han var på vej hjem fra arbejde, for at vi kunne mødes i Bilka, fik jeg simpelthen de vildeste mavesmerter. Der var nærmeste som en slags veer. Altså de milde af dem, bevares. Men de kan stadig gøre nas. Det føltes slet ikke som menstruationssmerter, for det var ikke i underlivet, men nærmere direkte i maven. Og de kom i sådan nogle jag i 20-30 sekunder, og så gik det væk i et par minutter, og så kom de igen.. Det gjorde mega naller. Og endnu mere naller med Elvira kravlende omkring mig. Så vi droppede handleplaner, og så kom Mark hjem og overtog Elvira, mens jeg gik ind og lagde mig. Og dér blev jeg så i 48 timer. For jeg blev da for alvor ramt af sygdommen! Hele natten og hele torsdagen kastede jeg op i stride strømme. Jeg kunne ingenting have i mig, og jeg kunne ingenting. Jeg tror, at jeg samlet set kastede op 20 gange på under 24 timer. Nøj, hvor jeg havde det dårligt. Jeg måtte aflyse min kampagne for Lyngby Storcenter, der havde Grand Opening på deres 1. sal om torsdagen, og Mark var nødt til at tage fri fra arbejde begge dage, for jeg var slet ikke i stand til at passe Elvira. Jeg var ikke engang i stand til at passe mig selv. Haha. Jeg begriber ikke, hvad alenemødre gør, når de er syge, hvis de ikke kan få hjælp til de små. Det er jo umuligt! Jeg har kun haft det SÅ dårligt én gang i mit liv før. Og det var et par dage inden, at jeg fandt ud af, at jeg var gravid med Elvira…. Der lå jeg simpelthen SÅ syg i 4 dage. Og så syg var jeg igen forleden…. (læs om da jeg fandt ud af, at jeg var gravid her, her og her)

Og ja, så var jeg jo selvfølgelig nødt til at tage en graviditetstest, for hvad nu hvis… Jeg ventede selvfølgelig til næste morgen med at tage den, da det jo er morgenurin, der er mest præcis. I mellemtiden nåede Mark og jeg både at regne ud, at nr. 2 ville blive født omkring juli måned, og at der så ville være ca 19 måneder imellem dem. Faktisk som jeg altid har ønsket det. Det havde nu været ret cute. Og dejligt at skulle være gravid igen. Jeg elskede det. Men graviditetstesten var negativ. Jeg må indrømme, at jeg blev lidt ærgerligt, da der ikke dukkede en streg mere op. Haha. Men omvendt så nyder vi jo også Elvira max lige nu, og jeg er så småt begyndt at kunne snuse til liiiiidt mere tid mellem hænderne til arbejde, hvilket, indrømmet, også er tiltrængt. Så der er nok en mening med det. Som der jo er med alting. Så det må blive en anden god gang. 😉

Om fredagen havde jeg heldigvis fået det en smule bedre, men omkring middag begyndte Elvira så at kaste op. Åh, nej, tænkte jeg! Min lille stakkels skat må ikke være syg. Og så er det endda mig, der har smittet hende… Og hvad nu hvis hun/vi ikke bliver friske til i morgen? Så vi gik all in på den behandling, som jeg lige selv havde fået de sidste par dage med en lille bitte smule vand og mad ad gangen og så ellers ro. Og hun kastede kun op et par gange mere indtil 17.30 og fik det lidt bedre. Og så sov hun ellers fra kl. 21-08.15. Jeg ammede hende kl. 3 for at give hende lidt væske, men ellers sov hun igennem. Og det plejer hun altså ikke. Så hun har trængt til det. Jeg nåede at tage mig en tudetur om aftenen i frygt for at gå glip af Marks runde fødselsdag, men da vi begge vågnede lørdag, heldigvis ret sent, havde vi det meget bedre, og vi besluttede derfor, at vi tog chancen og tog med til Marks 30-års. Den havde vi altså ikke lyst til at gå glip af. Så selvom vi måske burde været blevet væk, så stolede vi på, at vi var blevet raske nok. Og det gik heldigvis så fint.

Mark havde en DEJLIG 30-års med vores bedste venner og familie. Vi havde inviteret til brunch kl. 11, og så slog der over i middag senere. Så lidt ala barnedåben, der også varede hele dagen. Det er simpelthen sådan en hyggelig måde at gøre det på, synes vi. Da de fleste gæster var gået, tog Mark et par drenge under armen og endte på Zoo bar om natten og var hjemme ved 03-tiden. Så det var i sandhed en vellykket dag og aften!

Om søndagen tog jeg mine søstre, mor og Elvira med i Lyngby Storcenter, så vi kunne få set 1. salen, og det er bare blevet så fint! Så det har været nogle rigtig gode dage ovenpå nogle frygtelige dage. Haha. Og det var en lille update fra os! Sikke en uge!

You may also like

22 kommentarer

Sofie Madsen 14. november 2018 - 17:26

Synes altså at jeg kan fornemme en streg på den test der.

Svar
Rikke 14. november 2018 - 17:44

Hej! Jeg tænkte det samme

Svar
Amanda 14. november 2018 - 17:48

Fornemmer også en svag streg

Svar
L 14. november 2018 - 18:02

Jeg kan kun se en streg

Svar
Sarah 14. november 2018 - 18:06

Ja jeg kan også fornemme en streg tænkte med det samme at den da var positiv jeg måtte lige zoome ind et par gange

Svar
Nanna A 14. november 2018 - 18:07

Er det ikke bare en skygge? Haha

Svar
Louise 14. november 2018 - 18:08

Sådan som jeg ser det er det altså bare en skygge.

Svar
Regitze 14. november 2018 - 18:15

Jeg kan også fornemme en svag streg

Svar
Pernille 14. november 2018 - 18:29

Jeg ser det bare som en skygge – men det kan da være du skal tage en test igen om er par dage?

Svar
Katja 14. november 2018 - 18:39

Jeg kan ingenting fornemme!

Svar
Filippa 14. november 2018 - 18:40

Synes også jeg fornemmer en streg eller så er det bare en skygge. Prøv at tage en test igen

Svar
Camille 14. november 2018 - 18:42

Jeg ville nok tage en ny test om et par dage, kan også se en svag streg

Svar
Veronica 14. november 2018 - 19:08

Syntes også jeg kan fornemme en svag streg

Svar
T 14. november 2018 - 19:35

Den er IKKE positiv. Der er ikke en streg. Stregen skal være tydelig. På mange tests er der en svag stribe, selvom den er negativ. Og så tror jeg nu også mere, at der er tale om en skygge her. Tag det fra en, som har taget maaaange… Men held og lykke, hvis i prøver

Svar
Joanna 14. november 2018 - 19:41

Der er en streg

Svar
Sisse Marie 14. november 2018 - 20:27

Det ligner bare en skygge men det kan da godt være ‍♀️

Svar
Mira 14. november 2018 - 21:08

Synes alså også der er en svag streg:o

Svar
Ida Olesen 14. november 2018 - 22:04

Jeg kan altså også se en svag streg

Svar
Chris 14. november 2018 - 22:28

Prøv igen om nogle dage. Det kan både ligne en skygge / svag streg 🙂

Svar
Rikke 15. november 2018 - 6:08

Synes også jeg kan ane noget.. men hvis billedet er taget længere tid end efter de 2 minutter, kan billedet SAGTENS snyde.. tro mig, har gået to år i fertilitets behandling, så bliver man lidt skadet hvad det angår..

Svar
Nanna 15. november 2018 - 9:10

Jeg ser ingen streg…

Svar
Trine 15. november 2018 - 12:24

Arh sys heller ik der er nogen streg

Svar

Skriv en kommentar