Hjem RANDOM NYT HÅR

NYT HÅR

af Frederikke Egel

REKLAME – BEHANDLINGEN ER SPONSORERET

For første gang i over 9 måneder satte jeg i går min mås i frisørstolen. Hos min faste frisør, nemlig Terkelsen Intercoiffure på Østerbrogade. Og det var tiltrængt kan jeg love jer! Det ses egentlig nok ret tydeligt på ovenstående billeder. Haha. Sidste gang jeg besøgte en frisør var, da Elvira var 3 uger gammel, og det dokumenterede jeg med denne video. Og I kan se resultatet af mit hår dengang her. Shit, det er en evighed siden! Både set fra mit hårs perspektiv, men så sandelig også størrelsen på Elvira. Vrææææl.

Sidste gang gik jeg derfra helt igennem lykkelig og tilfreds over mit nye hår, der havde fået en kærlig behandling og flotte striber, der fik fjernet de gamle gule rester og klatter af farve hist og her. Så jeg havde ret høje forventninger til besøget i går. Men de skuffede selvfølglig ikke.

Min søde frisør Camilla fik givet toppen nogle nye, friske striber og klippet alt det slidte i spidserne af (og faktisk lidt mere fordi jeg blev modig), og så endte vi faktisk også med at klippe lidt pandehår til mig. Jeg har længe gerne ville have en ny frisure – faktisk vil jeg gerne have en page – men jeg tør ikke helt. Så vi tog et lille, men samtidig stort skridt i går og klippede en del af længden og samtidig lidt pandehår til mig. Og jeg er så glad for det! Jeg synes, at det er blevet så fint, omend jeg lige skal vænne mig til det. Hihi. Så må vi se, om jeg er mere modig næste gang 😉

Mens Smartbond kuren sad i mit hår, fik jeg lige ordnet bryn og vipper. Det var så lækkert! Så jeg er et helt andet menneske i dag. Haha.

FIND MIN FRISØR HER:
Terkelsen Intercoiffure
Østerbrogade 102, 2100 KBH Ø
Tlf: 35 42 09 72

You may also like

1 kommentar

Tina 15. november 2018 - 10:49

Det er blevet flot og sundt at se på dit hår:-)
Husk at graviditet er hårdt for hud, hår, negle og tænder, så et smut til tandlægen er også godt.
Rigtig god dag ønskes herfra!

Svar

Skriv en kommentar