NYT HÅR

MARMAR LAVER DAMETØJ – SE MIN NYE JAKKE

MARMAR JAKKE (her) | GINA TRICOT HUE (her – reklamelink) | LEVI’S JEANS (her – reklamelink) | UNISA SKO

Den skarpe læser (eller bare de af jer der har fulgt med i noget tid) ved nok, at jeg er ret glad for jakker. Jeg synes, at de er prikken over i’et på et outfit, og ofte så synes jeg, at mit outfit ser bedre ud med jakke på end uden. Haha. Derfor er jeg også ret glad for denne årstid. Altså når det ikke regner og blæser.

Min nyeste jakke til samlingen er denne skønne, grønne jakke fra … ja, hold nu fast; MARMAR! Ja, MarMar er begyndt at lave dametøj under navnet ByMarMar Copenhagen, og det gør de mindst lige så godt, som de gør det med børnetøj. Jeg har før omtalt deres børnetøj, som jeg er virkelig glad for til Elvira, så jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg også ville blive glad for deres dametøj. Deres produkter er i enormt høj kvalitet, og jeg synes, at de mestrer at lave nogle produkter, der falder i alles smag – det gælder både børne- og voksentøjet! Der er simpelthen så mange finde styles under deres dame kategori, og det er kun begyndelsen! Jeg glæder mig så meget til at følge med og se, hvad de ellers kommer med at fine styles.

Under min jakke har jeg den skønneste uld cardigan på i den flotteste dybe lilla. Den er simpelthen så lækker i kvaliteten og sidder helt perfekt – hvis jeg selv skal sige det.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT HÅR