Hjem BOLIG LEJLIGHEDEN ER SOLGT – HVAD SÅ NU?

LEJLIGHEDEN ER SOLGT – HVAD SÅ NU?

af Frederikke Egel

BILLEDET ER FRA @BLACKARCHDK

Det her er nok noget af det tætteste, man kommer på at beskrive mit drømmehus. Av!

Det lykkedes os jo, nok ikke helt overraskende, at komme af med dette vidunder af en lejlighed på sølle 5 dage, og det gør jo, at vi på et tidspunkt, sådan for alvor, skal indse, at vi skal ud af vores hjem fra de sidste 3 år. Det er stadig en mærkelig følelse. Og en vild følelse samtidig. Overtagelsesdatoen er 1. marts, så vi har heldigvis et par måneder at løbe på, før vi skal begynde at pakke i flyttekasser, men vi skal inden længe have styr på, hvor vi skal bo, så vi med ro i maven kan danne os et overblik over vores situation. Mon vi kan nå at finde og købe et hus inden da?

Læs også: Vi har budt på et hus

På daglig basis kigger vi på huse, der er til salg, men vi har endnu ikke fundet drømmethuset. Faktisk langt fra. Vi bød jo på et hus for en måneds tid siden, men der var helt klart en mening med, at vi ikke skulle have det hus. For vi er faktisk på helt andre tanker nu, selvom det stadig var (eller i hvert fald kunne blive) et dejligt hjem med en kanon god beliggenhed. Det er en jungle derude, og vi er simpelthen så bange for at gøre os et forkert eller dårligt køb, og det gør også, at vi holder ret godt fast i bremsen lige nu, selvom vi begge to er meget interesserede i at finde et nyt hjem at opbygge vores familieminder i. Vi er ret sikre på, hvad vi gerne vil have, og vi er også nogenlunde enige, haha, men det vi drømmer om, finder man altså ikke bare sådan lige. Medmindre man har 7-8-20 millioner. Og det har vi altså ikke. (Donationer kan sendes på mobilpay: 2537… Ej, pjat!)

Læs også: Tanker og krav til vores næste hus

Lige nu går vi i tankerne, om vi skal finde en anden lejlighed at flytte over i, så vi kan tage et par år mere med opsparing og så få udgifter om måneden som muligt. Vi er nemlig gået all ind på, at vi gerne vil bygge selv en dag. Vi drømmer dog om at bo tæt på byen og vores familier, der også bor heromkring, så vi er sat på en ret svær opgave med at finde en grund eller et nedrivningsklart hus indenfor budget, som tingene ser ud nu. Så hvad der skal ske lige nu og her, det ved vi ikke helt, men vi ved, at vi er klar til at overdrage denne lejlighed til de nye ejere og have arbejdshandskerne på for at finde vores fremtidige hjem. Hvadenten det  er noget midlertidigt de næste par år, eller om vi er heldige at støde på det rigtige hus/den perfekte grund.

Vi har sat os det mål, at vi skal have fundet drømmehuset/drømmeområdet til den dag, Elvira starter i skole. Vi ønsker nemlig ikke, at hun (eller vores andre børn) skal skifte skole, når de når den alder. Så vi har indtil da til at finde os til rette et sted. Det er i hvert fald planen nu. Haha.

Hvis I har gode erfaringer med nybyg, må I meeeeget gerne give lyd fra jer! Al info om bygherre, grundstørrelser, priser, beliggenhed, good to know info osv. er kærkommen, når man aldrig har prøvet noget lignende!

You may also like

4 kommentarer

Julie 18. november 2018 - 20:14

Kære Frederikke. Jeg elsker at læse din blog, du er smadder dygtig til at skrive og din dejlige personlighed er altid at føle i dine indlæg. Dit nye blog design er rigtigt flot, der er desværre bare nogle reklamer der popper op og fylder hele øverste del af skærmen, og fortsætter med at blokere for indlægget når man scroller ned imens man læser, det syntes jeg forstyrrer bloggens ellers lækre visuelle udtryk.

Svar
Frederikke Egel 19. november 2018 - 8:06

Hej Julie. Tak for din søde og konstruktive besked! Jeg får det sendt til tech med det samme!

Svar
Cecilie 28. november 2018 - 16:39

I skulle kigge i Bellakvarteret?

Svar
Frederikke Egel 28. november 2018 - 17:17

Det gør vi også. Vi vil bare ikke bo i rækkehusene, da de er for mange plan, og der er ikke så mange lejligheder til salg. De fleste er til leje. 🙂

Svar

Skriv en kommentar