LEJLIGHEDEN ER SOLGT - HVAD SÅ NU?

25% RABAT PÅ ALLE NLY BRANDS I BEGRÆNSET PERIODE

INDLÆGGET ER SPONSORERET OG INDEHOLDER REKLAMELINKS

NELLY KJOLE (her) | NELLY STRØMPEBUKSER (her) | NIKE SNEAKERS (her) | ARKET HUE (lignende)

Så er Black Week skudt i gang, hvilket betyder at rigtig mange brands, butikker og webshops har skruet op for charmen og skudt nogle rabatter i gang som opvarmning til Black Friday nu på fredag. Og det er altså retti’ fedt, hvis man gerne vil sikre sig nogle af de rigtig fede produkter med god rabat! En af de brands/webshops er selvfølgelig Nelly, der både har deres egne brands, men også en maaaasse andre. De har fra i dag og til torsdag d. 22. kl. 10.00 25% rabat på alle deres egne NLY Brands produkter med koden NLYBRANDS25.

Koden gælder altså både deres NLY Trend (med de nyeste modetendenser), NLY One (de det flotteste fest-/nytårstøj), NLY Shoes (med et hav af fede sko), NLY Accessories (med tonsvis af tasker, huer, smykker, bælter etc) osv. Min kjole er selv derfra og er sat ned med 25%, så den kun koster 284kr nu. Jeg har min i str. S, og den passer så fint! Den kan findes her. De har også lige fået en masse nye jakker, hvis I er på udkig efter en vinterjakke. Min grønne jakke (som I kan se på her) kan findes hos Nelly. Den er SÅ fed! Den er forresten stor i str., så I skal ikke gå op! Der er altså ingen undskyldning for ikke at pifte garderoben lidt op! 😉 God shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEJLIGHEDEN ER SOLGT - HVAD SÅ NU?