Hjem RANDOM VLOG: TØSEHYGGE OG SHOPPING I LYNGBY STORCENTER

VLOG: TØSEHYGGE OG SHOPPING I LYNGBY STORCENTER

af Frederikke Egel

INDLÆGGET ER SPONSORERET

FØLG MIN YOUTUBE HER

I søndags inviterede jeg mine to søstre, min mor og selvfølgelig min lille Elvira med på tøsetur til Lyngby Storcenter, da vi skulle ud og se deres nye, flotte 1. sal. Den øverste etage er blevet total istandsat, og der er åbnet en masse nye butikker samt en ny babylounge. Og som stolt ambassadør skulle jeg selvfølgelig ud og se, hvad de havde at byde på.

Som I nok også kan fornemme på videoen, så blev jeg bestemt ikke skuffet, og jeg endte også med at gå derfra med et par nye køb, som jeg viser frem til sidst. Det er simpelthen blevet så fint derude, og jeg synes, at det er et enormt rart, hyggeligt og overskueligt center at være i – selv med barn! Det er ikke alle centre, der har god og rolig akustik og atmosfære, så jeg synes ofte, jeg bliver mere stresset og træt af at være i et center end udenfor, men det er bestemt ikke tilfældet i Lyngby Storcenter. Der er både Mark, Elvira og jeg virkelig glad for at komme – som familie. Der er endvidere også lavet en digital legeplads, hvor der er sat skærme op med spil på, så ungerne lige kan få en pause og komme ned i gear. Det synes jeg er et super godt tiltag! Der er også sat skærme op i babyloungen, så storebror eller storesøster har underholdning, mens mor/far skifter, ammer eller putter den lille.

De nye butikker, der er åbnet på 1. salen er Arket, & Other Stories, Cos, H&M Home, Sport24 og Søstrene Grene. Derudover så har de også butikker som Monki, H&M, Message, Mr. Harris (med Woman), Normal, Skoringen, Athletes Foot, Johan Bülow Lakridser, Summerbird, Det Gamle Apothek, Tiger Of Sweden og maaaange flere. Der er altså noget for hele familien, og jeg synes, at I skal smutte en tur forbi, når I har tid. Det er altså skide hyggeligt. Især også nu når der bliver pyntet op til jul!

Afslutningsvis så håber jeg bare, at I kan lide videoen!

You may also like

Skriv en kommentar