Hjem RANDOM HER KØBER JEG ELVIRAS HÅRPYNT

HER KØBER JEG ELVIRAS HÅRPYNT

af Frederikke Egel

SORT SPÆNDE HER

LYSERØDT SPÆNDE MED GLITTER HER

LYSERØD SLIK HER

GRÅ HER

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Der er megen snak om, at drenge og piger selv skal bestemme, hvilke farver de vil gå med på tøjet, have på deres værelser samt hvilket slags legetøj, de vil lege med – køn uafhængigt. Og det er jeg max tilhænger af. Jeg håber, at Elvira, når hun bliver gammel nok, får lyst til at lege med alt muligt forskelligt legetøj – både fra drenge- og pigeafdelingen – og at hun får en holdning til det tøj, hun skal have på (måske jeg ændrer mening omkring dette på et tidspunkt. Haha) eller vægfarven på sit værelse. Jeg har tidligere skrevet om, at jeg godt kan lide at klæde Elvira i de klassiske pigefarver, hvilket jeg stadig rigtig godt kan, men jeg har også lige købt et helt blåt sæt til hende fra Lacoste (bukser her, bluse her), som jeg glæder syyyygt meget til, at hun skal have på! Jeg tænker, at det sammen med et hårspænde og et par cool sko vil være såååå charmerende!!! Hihi. Så jeg synes altså, at det er super fedt og helt i orden, at man mixer mellem farver, og at der ikke er noget, der er mere forbeholdt nogen end andre.

MEN når det så er sagt, så er der, om man vil det eller ej, forskellige ting til de forskellige køn, der virkelig bare er for skønne. F.eks. fine hårspænder til piger og stilede butterflys til drenge. Eeeej, hvor er det fint! Jeg har selv et ton af spænder til Elvira, da jeg synes, at det er så sødt! Og så holder det samtidigt hende efterhånden lange pandehår væk fra ansigtet.

I forbindelse med Black Friday har Mille Deux, som er der, hvor alle Elviras hårspænder er fra, 25% rabat på ALT med koden MILLEDEUX-FRIENDS-25. I kan besøge deres webshop lige her. Der er så mange charmerende ting med de fineste detaljer, og alt er håndlavet og tilpasset sæsoner. Jeg synes helt sikkert, I skal tjekke det ud! Koden gælder kun i en begrænset periode!

You may also like

1 kommentar

Milledeux iPhone cover med kirsebær - Satina Wandel 15. marts 2020 - 13:38

[…] er et brand, jeg først hørte om, da jeg så Frederikke Egels kønne datter iført hårpynt derfra. Rosa er begyndt at blive lidt langhåret, så jeg har luret en del på de fine spænder og […]

Svar

Skriv en kommentar