Hjem RANDOM HVERDAGSVIDEO: MORGENRUTINE OG MØDER

HVERDAGSVIDEO: MORGENRUTINE OG MØDER

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBE HER

Så er der en ny video på min Youtube kanal. I denne video hygger jeg en masse med Elvira, inden hun skal passes af sin farmor, så jeg kan komme til event og møder. Selvom jeg elsker at have Elvira med ude, og selvom hun er kanon dygtig til det og så sød og tålmodig, så er det altså bare blevet lidt mere besværligt, at have en baby på knap 11 måneder med til møder. Hun kræver efterhånden ret meget opmærksomhed, og det er lidt forstyrrende, at rende rundt med hende på armen eller havde hende kravlende om benene, mens man spiller sej og cool business-kwinde, selvom man selvfølgelig godt kan være både det og mor samtidig. 😉 Udover event og møder, så modtog jeg den dag også et par forskellige pakker, som jeg viser frem i videoen. Bl.a. fik vi en pakke fra mit yndlingsbrand (reklamelink), når det kommer til Elviras hårpynt. Og så modtog jeg en stor ordre fra Junkyard (reklamelink), hvor jeg netop har bestilt en masse sporty tøj fra.

Jeg håber, at I kan lide videoen. Jeg synes i hvert fald, at den er blevet meeega hyggelig!

You may also like

Skriv en kommentar