Hjem RANDOM SKAL MAN KØBE 2 BILLIGE ELLER 1 DYRT STYKKE TØJ?

SKAL MAN KØBE 2 BILLIGE ELLER 1 DYRT STYKKE TØJ?

af Frederikke Egel

INDLÆGGET ER SPONSORERET

FIND ELVIRAS DRAGT HER | HÅRSPÆNDE HER (reklamelink)

Jeg har før påpeget, at jeg elsker at klæde Elvira i pigefarver. Og det gør jeg stadig. For der er simpelthen så meget fint pigetøj, og jeg synes, at de lyserøde, rosa, sarte farver klæder hende så godt! Jeg er især glad for at bestille tøj til Elvira fra det danske brand MarMar, hvor Elviras dragt også er fra. Er den ikke skøn? De har et kæmpe udvalg af det lækreste tøj til børn (og voksne nu også. Whaaat?!), og man er garanteret et chamerende print og høj kvalitet! Og det sætter jeg virkelig pris på! Især nu når Elvira er blevet større og er begyndt at gå mere i ‘rigtigt’ tøj.

Læs også: MarMar er begyndt at lave dametøj

Elvira er en god str. 80 i tøj nu og 86 i bodystockings og dragter (hun har fået sin mors lange overkrop. Haha). Hun har været str. 80/86 i et stykke tid nu og passer det stadig fint, og det gør også, at det er lidt nemmere at shoppe til hende, fordi hun ikke vokser ud af det så hurtigt, som hun gjorde det første halve år af hendes liv. Der lavede vi ikke andet end at rykke op i størrelser hver uge, følte vi. Haha.

Så de første par måneder af Elviras liv, købte vi selvfølgelig også bare en masse billige bodystockings til hende, da hun, udover at gylpe på det hele tiden, simpelthen voksede så hurtigt ud af det, så vi syntes, det var lidt skørt at bruge en masse penge på bodies, sparkedragter osv, der alligevel røg i kælderen eller til genbrug kort tid efter. Men jeg må altså bare sige, at man får, hvad man betaler for. Det ved vi især nu, når vi er blevet lidt stærkere i det her forældre-familie-liv, og hvad der hører med til det. Jeg synes, det er tydeligt at mærke kvalitetsforskel på de forskellige dragter, vi har haft til hende. De billige dragter bliver løse og store i hals og ærmer, de mister farve og form efter vask, de varmer ikke kroppen godt nok osv. Når de er så billige, så skifter man dem selvfølgelig også bare hurtigt ud igen, men så synes jeg lidt, at det giver det samme? Altså om man køber 2 billige, fordi de skal skiftes ud oftere, eller 1 dyr, der holder i længere tid? Og er bedre i kvaliteten, når barnet så har den på. Så stemmer jeg nok for sidstnævnte.

Læs også: Hvordan klæder I Jeres unger på i det her vejr?

Sidstnævnte åbner også muligheden for at shoppe fra nogle brands, der er kendt for at tænke på miljøet, når de producerer produkter, og den tanke kan jeg godt lide. Det gør MarMar, der, så vidt det er muligt, producerer alt deres tøj i Øko-tex-certificerede tekstiler (læs mere om det her).

Både Mark og jeg er sindsygt glade for de ting, vi har fra MarMar (hvilket efterhånden er en del). Vi har både almindeligt tøj og flyverdragter (se Elviras her), huer og hagesmækker, og vi er så glade for det hele. I kan se hele MarMars udvalg til babyer her.

You may also like

3 kommentarer

Satina Wandel 26. november 2018 - 17:42

Jeg har lige klikket lidt hjem fra MarMar på forskellige webshops Black Friday. Den nye limited edition kollektion Leo Dark Plum er jo SÅ fin! 😀 <3

http://nouw.com/satinawandel

Svar
Emma 26. november 2018 - 20:52

Men køber man to billigere, kan man jo købe dem i to forskellige størrelser. Det kan man ikke hvis man kun køber en dyrere. Så på den måde “holder” de billigere jo længere

Svar
Frederikke Egel 28. november 2018 - 12:47

Når de er små og vokser lynhurtigt, så kan det, som jeg også skriver, godt svare sig at købe de billige, for så vokser de ud af dem, inden man kan nå at slide dem op, men ikke når de bliver større. Nu er Elvira knap 11 måneder og vokser ikke så hurtigt længere, og så kan det altså tydeligt mærkes på de billige, at de bliver hurtigt slidte. Uanset om jeg køber forskellige størrelser. 😉

Svar

Skriv en kommentar