SKAL MAN KØBE 2 BILLIGE ELLER 1 DYRT STYKKE TØJ?

MIN POPULÆRE STRIKTRØJE ER TILBAGE PÅ LAGER

INDLÆGGET ER SPONSORERET OG INDEHOLDER REKLAMELINKS

NELLY STRIK (her) | NELLY SKO (her)

Den er meget populær, og jeg får stadig en masse henvendelser på striktrøjen/kjolen på de her billeder, selvom det er over et år siden, at jeg delte dem på Instagram. Jeg er endda blevet spurgt, om jeg ville sælge den, men det kan jeg altså ikke. Dels fordi jeg er glad for den, men også fordi at den er så slidt, at den ikke er ret meget værd for den næste ejer. Haha. MEN jeg har gode nyheder! Strikken er nemlig – ENDELIG – tilbage på lager hos Nelly, og I kan finde den lige HER. Jeg har selv lige klikket en ny hjem i str. L, som er samme størrelse som den på billederne. Jeg har en lang overkrop, så jeg kunne ikke have en mindre størrelse i længden, synes jeg. Men ellers har den generelt et oversize fit. Nå nu kan jeg få skiftet den anden ud og få kjolen/strikken i brug igen.

Så NU har I chancen for at få fingre i den. Den er super lækker og blød, skal jeg sige jer. Så få den bestilt, mens I kan. Selv tak! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL MAN KØBE 2 BILLIGE ELLER 1 DYRT STYKKE TØJ?