Hjem PERSONLIGT EN STOR BESLUTNING (OG STARTEN PÅ NOGET NYT)

EN STOR BESLUTNING (OG STARTEN PÅ NOGET NYT)

af Frederikke Egel

Jeg har de sidste par uger, som den røv-irriterende blogger jeg nu engang er, teaset lidt på min Instagram. Bl.a. her og her. Jeg har teaset omkring, at der sker rigtig mange gode ting i mit/vores liv for tiden, og at mange af de valg, jeg/vi træffer, viser sig at være de helt rigtige. Det er ikke det hele, jeg kan afsløre endnu, men jeg kan fortælle, at jeg har truffet, hvad der i hvert fald for mig er, en stor beslutning business-mæssigt. En ny start. Som jeg glæder mig til. Det virker måske ikke som en stor ting for jer, der læser med, men andre selvstændige, mange bloggere, og folk der kender mig forstår, at (og hvorfor) det er en stor beslutning.

Jeg har de sidste 2 år, næsten siden jeg ‘sprang ud’ som selvstændig, stået for langt størstedelen af alle de samarbejder, jeg har lavet, og alt det andet kommercielle indhold, der har været på bloggen (affiliate, banner, blogdesign osv). Jeg har været tilknyttet Buzzanova som bureau, som også har skaffet nogle skide gode kampagner, men størstedelen har jeg selv styret og stået for. Det har jeg gjort, fordi jeg gerne ville have kontrollen. Styre mit univers fuldstændig. Være i dialog med mine samarbejdsparnere. Være dén de havde kontakten med. Dén der pitchede idéer ind og udformede præcis, hvordan samarbejdet skulle foregå. Sammen med dem. Dén der spurgte, om de var tilfredse, og om vi skulle lave noget sammen igen. Dén der prissatte mig. Og det har fungeret super godt, og jeg har fået stablet nogle vilde samarbejder på benene, som jeg er rigtig stolt af!! Virkelig. Det har været en vild og fantastisk oplevelse og rejse for mig!

Mine kanaler har dog taget enormt meget fart det sidste 1,5 års tid, og efter Elvira kom til verden har min tid (og min prioriteringer) ændret sig. Jeg har ikke længere samme tid, overskud og lyst til at sidde foran computeren i timevis for at besvare mails, lave lange, udførlige kampagnestrategier til kunder, tage til møder, forhandle og genforhandle aftaler, være skrap og sætte (og holde fast i) priser, opsøge kontakten, sende statistikker, få ja’er, få nej’er osv. Jeg vil bruge min tid på at lave indhold. Kreativt indhold. Gode blogindlæg. Hyggelige videoer. Pæne billeder. Om alt. Om at være mig. Om at være mor. Om at være ung mor. Om ikke kun at være mor. Om at være kærester. Om at være forlovet. Om at skulle giftes. Om at have født. Om mit arbejde. Om min uddannelse. Om at være selvstændig. Om at elske mode. Om at elske beauty. Om at elske bolig. Om livsstil generelt. Om .. ja .. alt. Alt der interesserer mig. Alt der rører sig i mit liv. Alt jeg gerne vil dele. Og det er sgu svært at nå, hvis jeg skal bruge så meget tid på alt det andet.

Så jeg har holdt møder. Flere møder. Og mærket efter. Og nu har jeg fundet den perfekte løsning og det perfekte match, og jeg er SÅ klar til at gribe 2019 og gøre det til et endnu bedre år end 2018 (shit en målsætning!!!). Sammen med min agent (ja, sgu! Så fancy er jeg!) Christina hos Bloggers Delight. Jep, jeg er skiftet tilbage til der, hvor min rødder blev sået for ca. 5 år siden. Og det er jeg så glad for!

Selvom det dælme bliver svært at hamle op med 2018, for mit 2018 har seriøst været ubeskriveligt sejt og godt, og det er noget, jeg er super stolt af, så er jeg sikker på, at der venter af have af fede muligheder på mig. Og jeg glæder mig til at ride på alle de bølger, der kommer ind mod min kyst lige nu. Sammen med mit bureau.

Og så glæder jeg mig til at tage jer med på min rejse, der bliver endnu større og vildere. Og forhåbentlig med en masse nice content, som jeg nu kan give al min fokus. Jeg håber, at I har lyst til at følge med på min rejse og være en del af den med alle jeres nice kommentarer, feedback, henvendelser osv. Det betyder så meget for mig! Og nogle af jer har været her næsten siden start. Det er for vildt!!

Hvis I lyster, kan I klikke ‘Følg blog’ herude til højre i sidebaren, så I får alle de nyeste opdateringer med indlæg og ellers kan I følge med på min Instagram her, min Youtube her og min Facebookside her.

Og hvis du er virksomhed og vil høre mere om vores tanker omkring et samarbejde med dit brand, så smid en mail til min agent og jeg (vi er begge to på mailen) på frederikke@represented.dk. Hvis du ikke er virksomhed, men vil fange mig alligevel (eller hvis du er virksomhed og vil invitere mig til noget) så kan det gøres på min sædvanlige mail f_bkce@hotmail.com. Jeg GLÆDER mig til at høre fra dig!

PS: hvis du er ny eller hvis du bare er nysgerrig, så kommer der lige om snart et indlæg fyyyyldt med informationer om mig, så du kan lære mig, min kæreste/forlovede Mark og min datter Elvira lidt bedre at kende.

PPS: hvad synes I om min nye blog? Kan I lide designet, min nye header, farverne osv?

You may also like

Skriv en kommentar