Hjem PERSONLIGT ELVIRAS BESKEDNE ØNSKELISTE (OG EN MASSE GAVEINSPIRATION TIL BABY 0-12 MDR)

ELVIRAS BESKEDNE ØNSKELISTE (OG EN MASSE GAVEINSPIRATION TIL BABY 0-12 MDR)

af Frederikke Egel

ELVIRAS JULEØNSKER 2018: 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER

Det var faktisk ikke min intention at lave et indlæg omkring Elviras julegaveønsker, da jeg føler, at det meget nemt kan blive sådan lidt ‘vi forventer, at vi får nogle bestemte gaver fra nogle bestemte mennesker’-agtigt. Men en ønskeliste er blevet yderst efterspurgt af både jer og familie, så nu tænkte jeg, at jeg ville lave et overordnet indlæg omkring de ting, vi ønsker os/kunne mangle til Elvira, samt en masse andre gaveidéer og inspiration.

Til Elvira ønsker vi os både store og små ting. De store ting er mere som inspiration, hvis man nu er løbet tør for idéer, så kan man altid give et tilskud til dem, hvilket jo er meeega lækkert at modtage. F.eks. så er tingene som boldbassin, babyalarm, kamerastøvler og køkken lidt pebret i prisen, så det ville være rart at få et lille tilskud til. Derimod så er hagesmæk, lyskæde, hårspænder, hue, handsker og tøj i en mere spiselig prisklasse og altid nogle gode ønsker.

Så dette er altså Elviras lille ønskeliste. Derudover så har jeg fundet en masse gaveidéer, som I selv kan skrive på listen til jeres unger, eller som måske kan hjælpe jer, hvis I ikke ved, hvad I skal give i gave. Nederst indlægget har jeg også indsat et par af mine videoer med de ting, som vi selv anskaffede os til Elviras ankomst sidste år. De var ret populære, så måske de også kan hjælpe.

Jeg håber i hvert fald, at I kan bruge indlægget!

GODE GAVEIDEER 0-12 MDR:

Hvis I har andre forslag, så smid dem endelig i kommentarfeltet, så vi kan få en masse gode ønsker samlet!

GAVEINSPIRATION: 

Da jeg selv var gravid, udgav jeg disse 4 videoer med alt det, vi fik og købte til Elvira. Måske I kan finde inspiration blandt de maaange produkter fra videoerne. Udover de fine ting, så bemærk lige hvor meget jeg tager på i ansigtet fra video 1 til video 4. Hahaha

You may also like

1 kommentar

Satina Wandel 8. december 2018 - 0:06

Tilskud til tremmeseng, hvis man skal skifte fra vugge til tremmeseng, kunne måske også være en idé som ønske. Barnevognssele, hvis barnet er lige den alder, hvor dét er ved at blive relevant. Hvis mor eller far cykler meget, så et cykelsæde til at have barnet bagpå. Det var lige de idéer, jeg kunne komme på 😀
Her ønsker vi os en kørepose og ellers mest (varmt) tøj til datterens første jul. <3

http://nouw.com/satinawandel

Svar

Skriv en kommentar