DET KUNNE HAVE VÆRET PÅ MIN ØNSKELISTE, MEEEEEN

I DAG FOR ET ÅR SIDEN

Jeg ved ikke lige, hvad der gik galt ift. udgivelse af det her indlæg. Haha. Det skulle have været udgivet d. 14., men det kunne min ammehjerne altså ikke finde ud af at gøre ordenligt, så det udkommer i dag d. 16. i stedet for. Det er meget sigende for mit seneste år. Altså det der med at give ammehjernen skylden for alt. 

I DAG for et år siden havde jeg en uge til termin! EN UGE! (læs indlægget fra dagen her) Eeeej, jeg husker så tydeligt, hvor spændende hele december var! Da vi trådte ind i december, og jeg var rundet uge 37, var jeg rolig på en helt anden måde end undervejs i graviditeten, for så vidste jeg, at Baby E kunne melde sin ankomst når som helst – uden det ville gøre noget. Hun var helt færdig og klar. Og kunne bare komme, når hun ville. Anytime. Bare når hun lystede. Hun var jo færdig. Så hun kunne bare komme. Bare kom ud. Lille skat. Du er færdig. Vi er klar. Du kommer bare. Nå, ikke? Venter du lige 14 dage endnu? Nå okay.

Læs også: Så kom dagen 40+0

Jeg havde som bekendt termin d. 21. december, og hver gang jeg fortalt nogen om min terminsdag, så faldt snakken på juleaften. HVAD NU HVIS jeg fødte d. 24.? Det kunne jeg jo meget vel. Førsteganggravide går jo næsten aaaaltid over, sagde de (det ved jeg nu ikke, om jeg tror på. Jeg kender mindst lige så mange, der har født før som efter terminsdagen), så 3 dage ville jo ikke være usandsynligt. Det var det nu heller ikke. Det var 10 dage heller ikke. Haha. Vi havde et lille ønske i maven om, at hun ikke kom d. 24., da det jo på en eller anden måde er gavernes dag for alle og ikke kun hende, men vi var helt enige om, at vi var ligeglade. Hun måtte komme, når hun ville, og så skulle vi nok finde ud af det. Samme holdning havde vi til nytårsaften, selvom vi nu ikke troede ret meget på, at hun først ville komme der. Little did we know 😉

Jeg var ikke rigtig plaget af plukkeveer i min graviditet, og efter min bækkenløsning på magisk vis gik væk igen, havde jeg ingen gener forbundet med graviditeten, hvorfor hver eneste lille, ny bevægelse, følelse, spænding eller andet tog al min opmærksomhed. VAR DET EN VE??? Jeg husker, at jeg d. 19. december mærkede noget i min maven og advarede mine forældre om at være på telefonen, hvis der skulle ske noget om natten. Ahaha, nu griner jeg herre meget af mig selv. Hvordan kunne jeg dog tro, at de små bobler i maven var veer? Åh, så naiv og uvidende, man var. 😉

Læs også: Om at føle sig tilpas i sin graviditet

10 dage efter terminsdagen meldte Elvira sin ankomst. Nytårsaften/nat d. 31.12.17 kl. 03:38. Efter mine veer startede d. 30.12.17 kl. 01. Så godt og vel 27 timer senere kom hun. 😉 Jeg havde ikke selv regnet med, at jeg ville gå så meget over tid (min mor gik faktisk også 10 dage over med mig), men det er jo helt perfekt nu. Det bliver sådan en stor dag for hende! I kan læse indlægget om hendes velkomst her. Jeg har lovet, at min fødselsberetning kommer, og det gør den også. Men det er altså overvældende at sidde og skrive den, så det skal jeg lige finde mig tid til, så det ikke bare bliver hist og her.

Kan I forresten også huske, at jeg satte gang i en leg omkring, hvornår I troede, at hun ville komme? Shit, der var mange kvalificerede bud! Og så var der de her indlæg med 20 ting jeg ikke vidste om at være gravid, som I også tog rigtig godt imod.

Det var simpelthen sådan en fantastisk tid at være gravid. Jeg havde det så godt i mig selv og min krop, og jeg glæder mig til, at jeg skal opleve det igen! Har jeg nogle gravide læsende her på bloggen? I så fald, hvor langt er I henne? 😀 <3

9 kommentarer

 • Jeg var så plaget af alt muligt i min graviditet, at jeg end ikke tog mig af veerne, haha! Havde min mor ikke set mig og beordret mig af sted, var vi ikke taget af sted om formiddagen den dag, hun kom til verden 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Da du annoncerede din graviditet havde min kæreste og jeg været i fertilitetsbehandling i knapt 8 måneder uden noget held. Jeg kan huske, at jeg blev helt vildt jaloux over, at i kunne få det, vi så gerne selv ville have. Nu sidder jeg her: i 27. uge med tvillinge drenge i maven og glæder mig som en vanvittig til marts, hvor de melder deres ankomst 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   EEEEEJ! Hvor er det fantastisk!!! Kæmpe stort tillykke! Jeg har altid drømt om at få tvillinger. Hihi. Hvor bliver det et spændende skridt for jer! Hold mig endelig opdateret, når du kommenterer på noget. 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Vallentin

  Vi mangler et indlæg om 20 ting, du ikke vidste om at være mor til nyfødt 😉😍👶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Ej, god idé! Selvom der er maaange flere ting 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Frederikke

  Jeg er ikke gravid, men var gravid samtidig med dig med termin den 26. december, hvor fødslen blev sat i gang og så kom han endelig! Ud den 28. Ved aftenstid 😅 men hvor er det sjovt at læse med din oplevelse af december sidste år, for der oplevede jeg også den ro med at nu var han klar og vi var klar og vi havde klarede den indtil december, så nu skulle det hele nok gå efter jeg havde været bange og nervøs det meste af graviditeten pga. 3 spontane aborter inden vores A kom.
  Tak for påmindelsen om en skøn december sidste år og følelsen af at alle dage også den 24. Og 31. Ville være perfekte dage for en fødselsdag, det var mere andres bekymringer end vores. For vi skulle nok fejre ham uanset hvornår ☺️

  Glædelig jul til jer tre og skøn fødselsdag til den sødeste E. Og rigtig godt nytår til jeres familie ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hej Mette. Ej, hvor hyggeligt, at vi var gravide samtidig. Det var sådan en dejlig tid. Jeg håber, at jeres lille A har det godt og er klar til sin fødselsdag lige om lidt 😃❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Cecilie Petersen

  Jeg grinte lidt over det du skriver med at man er så opmærksom “er det en ve” 😂 det er virkelig sandt – jeg har termin d. 27 december og min app siger derfor jeg er 38+3, så efter juleaften kommer han bare når han har lyst 🙈 det bliver sikkert I januar. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Hahaha, alle små bobler var bare ‘veer’ 🤣 HIhihi. Ih, tillykke med graviditeten! Glæd dig til den vilde, fede oplevelse fødslen er. Det skal nok gå så godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET KUNNE HAVE VÆRET PÅ MIN ØNSKELISTE, MEEEEEN