HER SKAL DU JULESHOPPE I WEEKENDEN

ELVIRAS FØRSTE SKRIDT

Elvira, min lille prinsesse, har taget sine første skridt. For en lille måneds tid siden. Og nu går hun rundt. Hele tiden. Hver dag. Overalt! HVOR BLEV MIN LILLE PIGE AF?? For knap en måned siden kunne hun kun lige give slip med hænderne og stå af sig selv, havde virkelig ujævn balance, faldt ofte når hun gik med sine gåvogne og holdte enormt stramt fast i begge hænder, når vi gik rundt med hende. Men fra den ene dag til den anden gav hun bare slip, tog et par skridt selv, og nu går hun mere rundt, end hun kravler. Det er for vildt altså! Hun er simpelthen så lyn-hurtig, og vi kan slet ikke følge med!

Hun var 10 måneder og 3 uger, da hun gik sine første skridt, og under en uge senere havde hun knækket koden fuldstændig og går nu så flot. Bevares, hun falder stadig på måsen og skøjter rundt, når hun kun har strømper på, men de er fandme skarpe, de små skabninger, og de lærer bare så hurtigt!

Lige om lidt er hun 1 år, og jeg kan slet ikke begribe det. Tænk, at det snart er 1 år siden, at jeg fik mine første veer. Shit! <3

Hvis I har lyst, så kan I læse mere om den dag, jeg fandt ud af, at jeg var gravid del 1 her, del 2 her og del 3 her. Eller måske I vil høre, hvordan vi fortalte vores forældre, at vi var gravide? Eller vil I vide, hvorfor jeg havde et blodsprængt øje? Der er mange indlæg, der er sjove at læse eller genlæse. Eller altså, det synes jeg i hvert fald 😉

4 kommentarer

 • Min pige på 8 måneder og 18 dage er begyndt at stå op ad sofaen HELE TIDEN! Jeg forstår virkelig heller ikke, hvor min lille pige blev af og hvor hurtigt, det er gået. Phew altså!

  Har du evt. et link til Elviras fine kjole? Den er skøn! <3

  https://nouw.com/satinawandel/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Ih, hvor spændende! Så går der ikke længe, før hun begynder at gå, mens hun støtter til tingene. Det gjorde Elvira også tidligt. 😀 Hendes kjole er fra Zara.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hej søde Frederikke. Jeg kan ikke åbne dit link til dit indlæg om hvordan i fortalte den gode nyhed til jeres forældre 🙂 Bare til orientering. Jeg forsøger igen senere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER SKAL DU JULESHOPPE I WEEKENDEN