Hjem RANDOM HER SKAL DU JULESHOPPE I WEEKENDEN

HER SKAL DU JULESHOPPE I WEEKENDEN

af Frederikke Egel

INDLÆGGET ER REKLAME FOR LYNGBY STORCENTER

Er dine børn utålmodige og alt for spændte på juleaften? Mangler du stadig at købe julegaver til et par familiemedlemmer? Vil du have et par hyggelige timer med familien? Vil dit barn/dine børn møde julemanden Luffe? Og vil I høre lidt om musikkens historie med Master Fatman? Så kan I passende tage i Lyngby Storcenter i weekenden! Der er lagt op til ren hygge, underholdning og julestemning for hele familien, og så kan I jo passende slå tiden lidt ihjel og måske lige få styr på de allersidste julegaver, hvis I, ligesom jeg, altid trækker spændingen helt til sidst. Haha. Vi var afsted i Lyngby Storcenter i forrige weekend, og det var så hyggeligt. Elvira var helt optaget af både julemanden og Master Fatmans show efterfølgende, og det var så fedt at se hende i juleomgivelser. Det er jo for filan vores første jul med en baby! Og det er så vildt altså!

På lørdag d. 22. er der Master Fatmans Jule Jazz-skole kl. 13-14, og hver dag frem til jul kommer julemanden forbi centret for at snakke med børnene og fortælle røverhistorier. Det hele foregår på Globetorvet. Derudover så har Lyngby Storcenter åbent hver dag fra kl. 10-20 i hele december. Så der er altså rig mulighed for et par hyggelige timer i centret!

Vi tager selv til Fyn på fredag og hygger hos min familie og ønsker god jul til bedsteforældre osv., og så står den på jul med Marks familie d. 24. Hvordan jeg har det med det, har jeg skrevet lidt om her.

You may also like

Skriv en kommentar