VIDEO: SÅDAN HOLDTE VI JUL

HEY FORRESTEN …

 • Har både Elvira og jeg for første gang været i Københavns Zoo i dag, og det var bare så hyggeligt! Vi havde Marks grankusine Solvej med, da hun overnatter hos os i nat, og vi endte med at være i Zoo i over 3 timer. Og så endte vi også med at købe et årskort, så det er nok ikke sidste gang, vi kommer der. Haha.
 • Var jeg forleden i Berlingske Tidende angående mit samarbejde med Bonava, der havde givet super gode resultater. Det var sgu ret stort! Var der mon nogen, der læste artiklen? Hvis ikke, og hvis man er abonnent, så kan den læses her.
 • Havde vi en fantastisk første jul med Elvira. Hun bliver bare så stor og kan så meget. Hun forstår stort set alt, hvad man siger til hende, og hun øver sig så meget i at snakke. Det er simpelthen så fantastisk at følge hendes udvikling hver eneste dag. Årh, piv <3
 • Er Elvira jo begyndt at gå! Så nu går vi tur udenfor. Altså, Elvira går selv rundt. What!!
 • Har jeg haft ondt i halsen og haft blister på min tunge i over 14 dage nu. Det er ved at blive lidt irriterende…
 • Har min Iphoneskærm så mange ridser, at jeg simpelthen snart er nødt til at skifte skærmen på den, selvom skærmen ikke engang er flækket. Men Elvira har brugt den, med skærmen nedad selvfølgelig, som gå-/kravlevogn hen ad gulvet et par gange, og det kan den åbenbart ikke holde til. Billige lort. 😉
 • Må jeg sgu lige give mig selv et klap på skulderen for at følge min mavefornemmelse og træffe nogle ret fede beslutinger for mig selv. Særligt på arbejdsfronten. Jeg er ikke altid god nok til at rose mig selv, men min beslutning om at få agent på, så jeg kunne fokusere mere på mig selv og mine kanaler, har indtil videre vist sig at være den helt rette! Jeg har betydeligt mere tid, overskud og motivation til at få lavet en masse indhold på mine kanaler, som jo er dét, jeg elsker allermest, og det har allerede givet pote på flere fronter. Det har samtidig også givet mig noget mere luft i dagligdagen, fordi jeg ikke har en konstant dårlig samvittighed over ikke at være tilstrækkelig på alle punkter. Det er fandme fedt!
 • Må jeg i den anledning give et skud ud til min agent Christina og salgsteamet hos Bloggers Delight. Jeg er virkelig landet på den rette hylde!
 • Kan jeg i den forlængelse også kalde mig stolt ambassadør for Sanex for 2019!!! Det er jeg sgu lidt stolt over! Jeg glæder mig til at se, hvad samarbejdet bringer med sig.
 • Vil jeg også lige benytte lejligheden til at takke de +50.000 forskellige mennesker, der har været forbi bloggen i denne måned. FÅRK MAND!! 50.000 forskellige mennesker!!!!!! Tak. Fucking tak.
 • Har jeg også lige rundet et skarpt hjørne på Instagram. 30.000 følgere! Det er for crazy!
 • Går jeg stadig rigtig meget op i at rydde ud i mine følgere, så dem der er på mine kanaler kun er ægte og relevante og rent faktisk har lyst til at være der. Hver eneste dag anmelder jeg spam profiler, blokerer mennesker jeg ikke ønsker skal have adgang til mine kanaler eller fjerner følgere, der ikke er relevante. Det gør, at jeg vokser langsommere, men det betyder i sidste ende, at mit følgertal stemmer overens med mine forvetninger til mine følgere, og at mine statistikke er stærke. F.eks. ser over 50% af alle mine følgere mine stories. 83% af alle mine følgere er fra Danmark og 88% af mine følgere er kvinder. Jeg er helt tryg ved at dele ud af mit liv, fordi jeg har en fornemmelse af, hvem og hvad der følger med. Og det er enormt rart! Jeg vil langt hellere at færre, ægte og loyale følgere end 100.000 zombier.
 • Kigger jeg lige nu på det her kamera, da mit nuværende er ved at være færdigt nu.
 • Er der intet nyt under solen angående det her. Endnu.
 • Er der til gengæld snart nyheder angående det her. Iiiih!
 • Er jeg stadig helt forelsket i de her støvler (reklamelink)
 • Er vi først lige blevet færdige med at brænde vores kalenderlys ned her flere dage efter d. 24. Hvorfor lykkedes det aldrig at følge datoerne på de skide lys? Haha
 • Har jeg været så doven, at jeg har sendt alle mine kvitteringer og bilag til min revisor, så hun kan indtaste dem i mit regnskabsprogram i stedet for selv at gøre det. Regnskabsåret er alligevel snart ved at være slut, så hun kunne lige så godt få lov at lægge sidste hånd på det hele. 😉
 • Synes jeg, at I skal læse eller genlæse det her indlæg, hvor I kan lære mig meget bedre at kende.
 • Er jeg gået i gang med at se White Collar igen, og jeg begriber stadig ikke, at Matt Bomer er til mænd. Det er fandme godt, at jeg har min egen hunk herhjemme, ellers havde jeg været ret bitter over det.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: SÅDAN HOLDTE VI JUL