Hjem RANDOM VIDEO: SÅDAN HOLDTE VI JUL

VIDEO: SÅDAN HOLDTE VI JUL

af Frederikke Egel

FØLG MIN YOUTUBEKANAL HER

Jeg delte nogle glimt fra vores juleaften i billedeform forleden, men derfor skal I ikke snydes for denne mega hyggelige video (synes jeg selv) fra vores dejlige aften. Jeg havde fået lov at filme, selvom jeg jo ikke var hjemme i vante omgivelser, og jeg synes, at videoen afspejler, hvor magisk en aften vi havde. Det var Elviras første jul, hvilket jo var helt specielt og unikt for særligt Mark og jeg, men også for Elviras farmor, og det var bare så tydeligt, hvor dejlig en aften Elvira havde. Hun blev skrupforkælet og gik omkuld i sin barnevogn inde på soveværelset kl. 20. Derefter åbnede vi voksne julegaver og hyggede os, og vi havde alle en fantastisk dag og aften. Det håber jeg, at I kan fornemme i videoen?

Hvis I forresten lige har 10 min til overs, udover de 12 min I har brugt på denne video, så tjek lige min video fra vores juleaften sidste år her. Jeg er 16kg tungere og det ses TYDELIGT i videoen. 😂Hahaha

You may also like

Skriv en kommentar