HEY FORRESTEN ...

ELVIRA 1 ÅR

12 timer inden jeg fik den første ve

I morgen, om få timer, fylder vores lille Elvira 1 år! 1 år!!!! Tænk, at der allerede er gået 1 år, og at jeg nu er mor til en tumling og ikke en baby længere. Ejjj, men det er for vildt!! Jeg husker tydeligt, da Elvira var 3-4 måneder, og jeg mødte andre mødre, der havde børn på +8 måneder, hvor store jeg syntes, at deres børn var. Jeg kunne slet ikke forstå i mit lille hovede, at det en dag ville være Elvira, men nu er vi her. Og vi er endda endnu længere. Wow, altså!

På det her tidspunkt, for et år siden, havde jeg haft veer siden kl. 01 ‘i nat’ d. 30. Jeg havde veer i knap 27 timer, inden det tog Elvira små 18 minutter og 3 presseveer at komme ud til os kl. 03:38 d. 31/12. Nytårsaften 2017. Vi tilbragte resten af dén nytårsaften på Hvidovre hospital med Elvira på vores brystkasse. Og sikke et eventyr det har været lige siden!

7 dage gammel

I har endnu min fødselsberetning til gode, og det har jeg også selv. Jeg glæder mig til, at jeg skal sætte mig ned og skrive den og genleve den store oplevelse, jeg havde for et år siden med fødslen af Elvira. Jeg har så mange fantastiske billeder fra hele processen fra første lille ve til selve fødslen. Jeg var så heldig at have mine forældre med på sidelinjen, da de var ovre hos os for at holde jul og nytår, og hvor er jeg bare glad og taknemmelig for det og de billeder, de fik taget! Også selvom jeg knap bemærkede dem midt min konstante vestorm. Haha.

Både fødslen og det at blive mor har været vanvittigt fantastisk, og da jeg først lige var landet i min nye rolle og havde nogenlunde ro på omkring, at alt nok skulle gå, og at Elvira ikke bare sådan ville … ja, dø … og forsvinde fra mig igen, så har det været let som en leg siden. Vi har på alle punkter været heldige med vores lille fis, og vi har virkelig ikke haft ret mange bump på vejen. Det er også derfor, at I ikke har læst ret mange indlæg omkring, hvor hårdt det er at blive forældre, for vi har ærlig talt ikke følt, at det var særlig hårdt. Det har været en kæmpe omvæltning, og der har været mange bekymringer, diskussioner og Google-søgninger, men alt i alt har det bare været pisse fedt!

Jeg har delt mange indlæg omkring mor-livet i årets løb, og selvom det ikke altid har været let at være selvstændig på barsel, så har det været en fantastisk rejse! I morgen skal Elvira fejres sammen med 28 af vores allernærmeste venner og familie og deres børn. Vi bliver i alt 38 i morgen formiddag, og så bliver vi min søster og svoger, Marks søster og vores ven Thipan til middag og hygge om aftenen. Vi glæder os rigtig meget! Og jeg glæder mig til at dele dagen med jer!

1 kommentar

  • Stort tillykke med jeres skønne Elvira. Jeg føler lidt jeg har været med hele vejen, fordi jeg var gravid samtidig og stort set fødte samtidig. Jeg havde termin 30/12,men vores tulle lod vente lidt på sig og kom først 5/1. Men vores piger er stort set lige gamle og det har kun gjort det endnu sjovere at følge med her hos dig. Det er SÅ vildt at de bliver 1 år og ikke rigtig er små babyer mere. Et vildt år at opleve, som jeg synes er gået sindssygt hurtigt. Jeg blev helt rørt over det i går aftes. Jeg håber I får en dejlig fødselsdag og et godt nytår 😊🇩🇰

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEY FORRESTEN ...