Hjem PERSONLIGT ELVIRAS 1 ÅRS FØDSELSDAG (OG VORES NOGET ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN)

ELVIRAS 1 ÅRS FØDSELSDAG (OG VORES NOGET ANDERLEDES NYTÅRSAFTEN)

af Frederikke Egel

Familiebilledet til Elviras 1 års fødselsdag d. 31/21-18

Reklame for Feststemning.dk

Så er vi så småt ved at være landet igen efter en fantastisk 1 års fødselsdag for Elvira og nytårsaften for os selv. Og sikke en dag! Jeg har altid elsket nytårsaften, og jeg har aldrig følt, at den skuffede eller ikke levede op til forventningerne, så selvom der ellers er gået lige så meget mode i at hade nytårsaften, som der er i at pudse sin egen glorie omkring Black Friday, og selvom jeg gang på gang hopper med på mange modebølger, så hopper jeg sgu ikke med på den her. For min nytårsaften skuffede heller ikke i år! Faktisk var det mega meget tvært imod! Jeg har nok aldrig haft så god en nytårsaften før! Den var over al forventning, og selvom jeg de sidste mange nytårsaftener har fejret dagen, aftenen og året med mine tætte venner, så har jeg aldrig været omringet af SÅ mange af de bedste mennesker i mit liv på en gang, på én dag – lige præcis dénne dag. Nytårsaften. Og Elviras fødselsdag. Åh, hvor kan det kun blive godt de næste maaange år!

Læs også: Elvira 1 år <3

Vi brugte hele dagen d. 30. på at handle ind og gøre klar til både fødselsdag og nytårsaften d. 31., som vi heldigvis kunne holde nede i vores forsamlingshus. Vi havde inviteret vores kerne af familie og venner med børn til boller, kage, brunsviger, muffins, frugt, kaffe og hygge, men vi endte alligevel med at blive 28 voksne og 10 børn. Fuck! Og der var endda et par stykker, der ikke kunne komme. Haha. Vi havde heldigvis allieret os med mine forældre, der kunne passe Elvira, mens vi handlede ind og gjorde rummet klar, og så hjalp min mor med at bage boller, muffins og brunsviger, og Marks mor bagte også en god bunke boller, så vi kunne fokusere på at pynte op og gøre de andre ting klar – og på også at komme lidt på forkant med maden til nytårsaften, hvor vi havde inviteret min lillesøster og svoger, Marks lillesøster og min gode ven Thipan til at fejre aftenen med os.

Selvom det var en lidt stressende dag med rigtig mange ting, der skulle nåes og holdes styr på, og mange mennesker der skulle fodres og underholdes, så gik det hele heldigvis bare så godt, og vi havde sådan en hyggelig dag! Vi gjorde det hele en smule lettere for os selv ved at bestille al pynten samlet fra Feststemning.dk, der har et super skønt udvalg af pynt til alle anledninger. Jeg hoppede bare ind under anledning og valgte 1-års fødselsdag, og så kom der det fineste Twinkle Little Star tema frem, som jeg bare ikke kunne stå for. Det er en sang, jeg rigtig tit spiller for Elvira, og den er bare så sød, så det tema skulle vi selvfølgelig have. Det hele kom samlet i en kasse, som jeg bare kunne tage med ned i rummet og pynte op med. Det var virkelig genialt og så rart, at jeg ikke skulle bruge flere timer på at lede i diverse butikker efter pynt, paptallerkener osv.

Det samme gjorde vi med kagen, som jeg ville ønske, jeg kunne tage æren for, men det kan jeg desværre ikke. Jeg bestilte den, på anbefaling fra jer, hos en der hedder @melektricity på Instagram, og den blev seriøst over AL forventning! Jeg havde slet ikke turde drømme om sådan en flot kage, men den blev bare helt perfekt! Hun lavede den store kage til alle gæsterne, og så lavede hun en matchende ‘smash cake’, som Elvira fik lov til selv at dyppe fingre i og spise løs. Hun var dog meget beskeden og tog kun et par enkelte smagsprøver, inden alle de andre børn fik lov at dykke i med hver deres gaffel også. Haha. Det var så fint! I kan se det hele i videoen fra aftenen her.

Jeg fandt også en lille smule pynt til vores nytårsaften hos Feststemning. Jeg kørte et sort og sølv tema, og jeg synes selv, at vores beskedne bord blev ret fint. Det samme gjorde vores gæster, og så er jeg tilfreds. 😉

Vi havde en super dejlig nytårsaften med spil, god mad og den flotteste udsigt fra 10. sal. Jeg er så glad for, at vi lige fik lov til at holde vores sidste nytårsaften i lejligheden, inden vi flytter fra den her vanvittige udsigt. Sidste år lå vi og så fyrværkeri fra sengen på Hvidovre Hospital, mens Elvira, få timer gammel, sov skiftevis på vores brystkasse, så det var noget lidt andet i år. Haha. Det så forresten sådan her ud, da jeg havde veer op til nytårsaften sidste år. 😉

Elvira sov hele aftenen inde i vores seng og bemærkede slet ikke larmen fra fyrværkeriet. Hun havde heldigvis set lidt fyrværkeri, inden hun blev puttet, og hun var meget betaget af det, så helt glip af det gik hun ikke! Men det forstyrrede hende heldigvis ikke om aftenen, så mor og far kunne ufortrødent hygge sig inde i stuen. Det kunne ikke have været mere perfekt!

Hvis I har lyst til at se hele Elviras fødselsdag og vores nytårsaften, så har jeg filmet det hele i denne vlog, som jeg selv synes er blevet mega hyggelig og livsbekræftende! <3

You may also like

Skriv en kommentar