Hjem PERSONLIGT VI HAR FUCKING KØBT EN BOLIG!!!

VI HAR FUCKING KØBT EN BOLIG!!!

af Frederikke Egel

Den er sgu god nok!!! Vi har KØBT EN NY BOLIG!!! Aaajjjj, det er så dejligt ENDELIG at kunne afsløre det for jer! Det har været så svært at gå med denne lille hemmelighed for os selv, men alt skulle lige falde på plads, inden vi ville melde noget endeligt ud. Men nu er det officielt! Og jeg glæder mig så meget til at tage jer med på sidelinjen, når vi flytter OM 1,5 MÅNED!!!! Hihihih

Læs også: Lejligheden er solgt. Hvad så nu?

I husker jo nok, at vi ret længe, også længere end I var bekendt med, kiggede på hus. Vi var begge klar til at finde husét til at starte vores nye familieliv op i, men det lykkedes bare ikke. Så nu har vi sgu købt en lejlighed. Og så tænker I nok: “En lejlighed? Jamen, kiggede I ikke efter hus?” Hahaha. Åh, I må sidde og tænke, at vi sejler fuldstændig, og det kan jeg godt forstå. Det gør vi også lidt. For jo, det gjorde vi. Men så blev vi klogere. Og for at det ikke skal være løgn, så har vi købt en lejlighed i Ørestad. Tæt på vores gamle lejlighed. Hahahaha.

Jeg skal nok forklare lidt nærmere i et andet indlæg, men nu ville vi lige afsløre vores store nyhed for jer. Vi har købt en ejerlejlighed på 120kvm med 3 soveværelser, et stort køkken, en stor stue, hjørnealtan og lige så fantastisk udsigt som nu. Jeg glæder mig til at dele flere billeder med jer og fortælle meget mere. Det er simpelthen så spændende!

BILLEDER LÅNT AF HOME ØRESTAD

You may also like

3 kommentarer

Julie 10. januar 2019 - 23:32

Kan godt forstå at I vælger at blive boende i Ørestad, det er en virkelig hyggelig og dejlig bydel med natur og by tæt på! Er selv opvokset derude og savner det hver eneste dag.

Svar
VenterPaaVinBlog 11. januar 2019 - 12:23

Hvor dejligt for jer – og med udsigt, lækkert! Tillykke 🙂

– A

Svar
Anna 24. januar 2019 - 19:56

Stort tillykke – jeg glæder mig til at se hvordan I får indrettet den! :))

Svar

Skriv en kommentar