Hjem PERSONLIGT 365 DAGE, 162 BLOGINDLÆG, 22 YOUTUBEVIDEOER OG 396 INSTAGRAMBILLEDER

365 DAGE, 162 BLOGINDLÆG, 22 YOUTUBEVIDEOER OG 396 INSTAGRAMBILLEDER

af Frederikke Egel

I 2017 lavede jeg det hyggeligste indlæg, som jeg netop har genlæst. Et indlæg hvor jeg så tilbage på året, der var gået, og hvor jeg opsummerede de største ting, der var sket måned for måned. Jeg blev så glad, da jeg læste det indlæg, fordi det vækkede så mange minder, så jeg besluttede, at jeg ville lave et lignende for 2018. I kan læse det for 2017 her.

Vi kan lægge ud med at snakke om, hvor vildt det egentlig er, at jeg i mit år på barsel i gennemsnit har udgivet et indlæg hver anden dag, en ny video hver anden uge og minimum 1 Instagrambillede hver dag. Det er sgu ret vildt at tænke på, at det alligevel er lykkes mig at producere så meget indhold, mens jeg har været hjemme med Elvira, for jeg føler, at jeg de første 6 måneder bare sad i min gyngestol og ammede Elvira og så serier, mens hun sov på mig, og så har jeg de seneste 6 måneder rendt i røven af hende, fordi hun har været så aktiv. At jeg så alligevel har fået produceret indhold til alle mine kanaler på de få timer, jeg har haft ledig, må jeg sgu give mig selv lidt credit for. Shit! Hahaha. Det hele er selvfølgelig ikke arbejde og spons, så meget af det er også almindelige og private opslag, men sikke mange aftener, der alligevel er forsvundet foran computeren eller telefonen. Undskyld, skat!

Nå, men vi kan jo bare begynde fra en ende:

I januar, for et år siden, kom vi hjem fra hospitalet. Som en familie. Vi gik fra at være 2 til at være 3. Et helt nyt liv skulle til at begynde med Baby E. Som var 2 dage gammel, da vi forlod hospitalet efter de mest gyldne dage i barselsboblen. Boblen forsatte derhjemme, og det gav jeg en lille opdatering på 4 dage efter Baby Es ankomst. Derefter offentliggjorde jeg Baby Es meget efterspurgte navn. 😉 Der kom også en opdatering efter vores første uge som familie, efter 3 uger og efter 1 måned. Det var ikke just et måned (eller et år), hvor vi fik givet vores parforhold i nærheden af så meget opmærksomhed som Elvira fik, så vores 6 års dag blev fejret med Elvira på brystet og hjemme i vores sofa. Jeg fik dog, med hjælp fra min lillesøster, klemt et yderst tiltrængt frisørbesøg ind i januar, så jeg kunne få ordnet mine slidte lokker.

I februar skrev jeg flere indlæg om baby og morlivet. Jeg skrev et indlæg om introduktion af sut til Elvira, der bestemt ikke var en succes til at starte med. Det gik hårdt udover mine bryster, hvilket jeg slet ikke havde regnet med. Jeg troede, at amning var sådan noget, der gik nemt og smertefrit for sig. Jeg blev klogere. Og det gjorde jeg også med en masse andre ting, hvorfor jeg lavede et blogindlæg med 10 ting jeg ikke vidste om at være nybagt mor. Alting var nyt og forvirrende, men så kom det perfekte samarbejde som sendt fra himlen. Nem og lækker mad, der passede perfekt til vores situation. Tak, Lidl! Vi var også på Fyn for første gang, og så delte jeg billeder og lidt tekst omkring veerne fra min fødsel. Naller! Derudover så blev min lillesøster sygeplejerske, og det var vi selvfølgelig ude for at fejre.

I marts blev Elvira 2 måneder og fik stadig al vores fokus. Dagen lang. Jeg lavede ikke andet end at sidde med hende i mine arme, og jeg nød det så meget. Når jeg ikke sad med hende, var det fordi, Mark havde hende, og så tog jeg mig tid til at skrive et par enkelte blogindlæg. Jeg skrev bl.a. om vores daværende rutiner og nattesøvn. Og så tog vi et smut i Lyngby Storcenter for at hygge til Food Festival. Ellers var det en meget stille og rolig måned.

I april var jeg nogenlunde faldet til i rollen som mor, men jeg havde stadig svært ved at forlig mig i det med at være selvstændig på barsel. Jeg havde jo allermest lyst til bare at ligge og putte med Elvira og være 100% nærværende overfor hende, men samtidig så var jeg jo også nødt til at være aktiv på mine kanaler for at holde hjulene i virksomheden i gang. Det syntes jeg var en svær balance, og jeg havde konstant dårlig samvittighed. Og det kom der dette og dette indlæg ud af. Derudover vil jeg filmet en video, hvor jeg viste vores lejlighed frem, efter vi endelig havde fået en ordentlig sofa! Haha. Vi var forresten også ude og se de flotte kirsebærtræer.

I maj begyndte vi at planlægge Elviras barnedåb. Jeg havde slet ikke haft overskud til at gå i gang med det før nu, så selvom det ifølge kirken var lige oppe over, så fik vi lov at døbe hende, da hun var 6 måneder og 1 uge gammel. Vi besluttede, at dåben skulle være i Faaborg, og vi endte med at invitere 50-60 mennesker, så der skulle virkelig planlægges og købes godt ind. Derudover fik vi også styr på sommerferien, som skulle holdes med min familie. Vores første ferie som familie. I min graviditet havde jeg udgivet et indlæg med 10 ting jeg ikke vidste om at være gravid, og det lavede jeg et opfølgende indlæg omkring i denne måned, fordi jeg fandt noterne på min tlf (og fordi det var vældig populær læsning!).

I juni fyldte jeg 25 år og holdte fødselsdagsweekend for mine nærmeste. Det var så dejligt at kunne give mig selv en så god oplevelse, fordi jeg altid har været typen, der har tilsidesat min egen fødselsdag lidt. Min familie har altid været på pletten og været gode til at fejre mig, give gaver, synge fødselsdagssang på sengen om morgenen osv., men udover min 18-års, så har jeg ikke været så god til at holde fester og fejrer mig selv. Så det ville jeg denne gang. Og det gik bare så dejligt. Og Elvira var eksemplarisk. Det samme var hun, da vi var til bryllup. Derudover så var Elvira i svømmehallen for første gang, og det var sådan en sød og hyggelig oplevelse! Jeg fik også udgivet mit indlæg, der handlede om den første vs den anden måned som nybagt mor. Jeg synes nemlig, at der faldt mange brikker på plads efter et par måneder.

I juli skete der maaaaange store ting! Hold nu op! Elvira blev døbt, Mark gik på knæ foran alle vores gæster til Elviras barnedåb, og så var vi forlovet, vi var på vores første sommerferie som familie, Elvira blev så stor, at hun skulle introduceres for mad for første gang, og så lærte hun sgu at kravle på ferien!! Ej, men det er så små ting og så alligevel er de så store! Det var virkelig en begivenhedsrig måned!

I august talte jeg lidt om de produkter, vi bruger til Elvira, og de produkter jeg bruger til mig selv, når jeg er sammen med Elvira. Jeg kom også igennem en helt forfærdelig periode, hvor jeg troede, at jeg var nødsaget til at droppe amningen pga. smerter. Det var helt forfærdeligt, men løste sig heldigvis!

I september skrev jeg endnu et indlæg om vores rutiner med baby. Rutinerne var ret godt på plads, og nattesøvn har vi altid været ret heldige med. Indtil der skete et eller andet et par dage i træk. Det var hårdt! Derudover så åbnede jeg for alvor op for vores husjagt her på bloggen. Jeg skrev bl.a. om det hus vi kiggede på på daværende tidspunkt og lidt om tanker og krav til vores drømmehus. Og så fik jeg italesat noget omkring min vægt.

I oktober kom vi ovenpå igen efter de hårde dage i september, der havde medført et par dårlige beslutninger truffet på baggrund af manglende søvn. Vi fik os også en anden lærestreg og et kæmpe chok! Men derudover så gik det ellers strålende. Især på boligfronten. Vi fik sat vores egen lejlighed til salg og blot 5 dage senere var den solgt! I mellemtiden bød på vi på det der hus, vi havde kigget på, fordi vi kunne se muligheder efter en gennemgribende renovering. Det udledte et blogindlæg omkring dét at flytte ud af byen, samt et besøg i et kommende villakvarter, der faldt lige i vores smag. Det var en spændende måned! Jeg sluttede måneden af ved at tage alene ud for første gange uden Elvira, siden hun kom til verden! Det var vildt dejligt, selvom jeg savnede hende. Men det var nok meget godt for os begge at prøve efter 9 måneder sammen 24/7. Haha. Og når ja! Så lavede jeg også lige en indsamling til Kræftens Bekæmpelse, der gik over al forventning!

I november startede vi lidt hårdt ud. Vi fik desværre ikke det hus, som vi havde budt på, og det gjorde ondt til at starte med. Og oven i det fandt vi ud af, at det villakvarter, vi var ude og kigge i, og som egentlig levede op til alle vores krav, alligevel ikke var helt det, vi søgte. Det var som om, at mavefornemmelse ikke var der. Og så følte vi lidt, at det var forfra. Vi havde selv solgt vores egen lejlighed, så vi skulle jo finde en løsning. Uden at I vidste noget om det, fordi jeg ikke fik delt ret meget om det, så fandt vi den bolig, vi nu har købt! Vi var til åben hus, og var solgt med det samme. Og et par dage senere havde vi budt, skrevet under og fået lejligheden. Shit mand! Det var slet ikke det, vi havde regnet med, at vi skulle, men det var bare det helt rigtige! Og vi er stadig super glade for beslutningen! Derudover købte vi også en ny barnevogn, der var meget tiltrængt. Og så blev Mark 30 år, og det skulle også markeres. Et kort øjeblik troede vi, at det skulle markeres med et barn mere.… I stedet fejrede jeg det med nyt hår! Og at Elvira havde lært at gå!! Whaaaat

I december løftede jeg første gang sløret for, at vi var på udkig efter noget andet end et hus. De sidste detaljer, frister og advokatforbehold manglede lige at gå endeligt igennem, før vi 100% var sikre på lejligheden, men vi var sikre nok til, at jeg turde skrive, at vi kiggede andre veje. Jeg skrev også lidt om bloggerveninder i den her branche. Og så skrev jeg om en stor beslutning, jeg havde truffet. Som heldigvis var vist sig at være den helt rigtige! Jeg skrev også et langt og personligt indlæg omkring mig selv, da der var kommet en masse nye læsere til. OG så kunne vi unægteligt komme uden om julen, som var Elviras første og som jeg for første gang skulle holde uden min egen familie. Vi holdte lidt jul sammen med min familie i weekenden inden juleaften, da vi skulle holde jul med Marks familie d. 24. Begge dele gik så godt og var super hyggeligt! Efter jul talte vi dage ned til nytårsaften, hvor Elvira blev 1 år! 1 år!!! Wow altså! Det år er bare stukket af! Vi havde en fantastisk dag med knap 40 mennesker til fødselsdag.

Og det var sådan ca. mit år opsummeret i ét indlæg. Sikke et år! Jeg bliver simpelthen så glad og lykkelig af at tænke tilbage på, hvor fantastisk det år har været, og på hvor lidt udfordringer og bump på vejen, vi er stødt på. Vi har virkelig haft medvind på alle punkter, og der hvor tingene ikke lige er gået vores vej, har der været en mening med det. Vi har bare været så heldige både med Elvira, bolig, karriere og parforhold. Sikke et år! Det bliver svært at hamle op med!

Jeg håber, at I har nydt at følge med, og jeg håber, at I forsat vil følge med i 2019. Det kommer også til at blive et vanvittigt år!

Er der iøvrigt nogen, der har tal på, hvor meget der har handlet om andet end Elvira? Det burde være ret nemt at tælle. 😉

You may also like

Skriv en kommentar