Hjem PERSONLIGT NOGET OM AT VÆRE (U)PERFEKT

NOGET OM AT VÆRE (U)PERFEKT

af Frederikke Egel

Annonce for Sanex

Jeg får rigtig mange beskeder fra piger, der skriver, at de er så glade for at følge med i mit univers, fordi ‘alt ikke er perfekt’. Eller fordi jeg viser ‘det uperfekte’ – viser min krop som den er med strækmærker, hængedutter en blød mave og make-up-frie-joggingtøjs-dage. Og det er jeg mega glad for og stolt over! Men samtidig med at jeg bliver enormt glad og berørt over de beskeder, fordi jeg selv føler mig ret gennemsnitlig, almindelig og normal, og derfor tager det som et kompliment, at der er så mange, der kan relatere til mig og dét jeg deler, så er jeg samtidig også lidt ked af, at alt måles i perfekthed. Ikke for min egen skyld. Men for alles skyld. Sådan helt generelt. For ordet perfekt er blevet så uopnåeligt, og det synes jeg ikke nødvendigvis, det burde være.

Det er individuelt, hvornår noget eller nogen er perfekt, men i min optik så bør udgangspunktet være, at alle er (i hvert fald tæt på) perfekte, som de er – i stedet for at være tættere på uperfekt. Perfekt er et stærkt ord, I know, og det er også ment med modificeringer. Jeg har selv i mange år brugt vendingen, at ‘ingen er perfekte’, men det er som om, at jeg ikke synes, at den rammer så plet længer. På noget. Eller nogen. For det lyder sgu så ærgerligt at sige, at intet eller ingen er perfekte. Jeg kan f.eks. nævne mange ting, der i mine øjne er perfekte; Elvira. Mark. Min familie. Min pose med bland-selv slik. Min garderobe. Min hud.

Jeg kunne også vælge at fokusere på det negative. F.eks. at mine strækmærker på siden af mine baller er tydelige, trælse og, ifølge idealet, signalere en ‘fejl’ på min krop. Eller at mine bryster hænger betydeligt mere efter Elviras ankomst – og er betydeligt mindre faste. Eller at min mave er blød som smør efter graviditeten. Eller at min næseknogle er mega tydelig i profil. Eller at jeg har enormt tyndt hår og høje tindinger. Men i stedet for fokuserer jeg på, at strækmærker skyldes, at min krop (heldigvis) har udviklet sig og er blevet til en kvindekrop i stedet for teenagerkrop, at mine bryster har ammet min datter i over 1 år, at jeg har skabt et barn inde i min mave, at min næse er en del af mig, og at min dårlige hårvækst også betyder, at jeg aldrig barberer ben. Jeg fokuserer altså på det positive ved alle mine ‘fejl’. Og det føles simpelthen så godt. Sådan vil jeg også gerne have, at I skal føle!

Læs også: Fucking glansbillede

Det er et budskab, som jeg vil forsøge at give mere taletid her i 2019. Det der med, at det ‘uperfekte’ ikke nødvendigvis er mere perfekt. At man måske kan starte med at se positivt på udgangspunktet – i stedet for at se negativt på det. Så man kigger på, hvad der egentlig fungerer skide godt i sit liv, hvad man er glad for, hvad man synes er smukt og nice ved sit eget udseende, hvad man elsker at lave, gøre, bruge tid på osv. I stedet for at finde fejlene og manglerne først, så find det gode. Det er fungerer. Det andet skaber ærgerlige og negative ringe i vandet. Og det skal det ikke. For det er alle bedre tjent end. Fordi jeg er et sted, hvor jeg har det godt med mig selv, og dér hvor jeg er, vil jeg gerne hjælpe andre til også at have.

Og det vil jeg bl.a. gøre i samspil med min tætte samarbejdspartner Sanex, som jeg faktisk kan kalde mig stolt ambassadør for i hele 2019! Et ganske almindeligt, jordnært, relaterbart brand, der gerne vil have, at jeg, som ganske almindelig, jordnær og relaterbar kvinde, repræsenterer dem og er ansigtet for dem udadtil. Fordi vi begge to er gode nok, som vi er tæt. Tæt på perfekte. 😉 Hold kæft, det føles fedt! Og det gør lige mit perfekte liv lidt mere perfekt.

Sanex er for mig et gennemført brand med vildt gode produkter til vildt gode priser. De prøver ikke at være noget, de ikke er, men de lever til gengæld 100% op til de forventninger, der er til det. Og det kan jeg godt lide! Troværdigt. Identifikationsbart. Relaterbart. Opnåeligt.

Herhjemme er Sanex, særligt Sanex Zero %, uundværlige produkter, som vi altid sørger for at have på lager. Til hele familien. Jeg bruger produkterne hver dag, Elvira og jeg bruger produkterne, når vi er i bad sammen, og Mark bruger både produkterne herhjemme og har et lager liggende i håndboldtasken. Derudover bruger Mark også Sanex Men, når han skal dufte lidt lækkert. Og når jeg er alene i bad, bruger jeg nogle nye og spændende produkter, som I skal glæde jer til at høre mere om! De bliver snart lanceret!

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage jer med på min rejse sammen med Sanex i 2019. Der kommer til at ske rigtig mange spændende ting både for mig og for jer, og vores fokus kommer til at omhandle alt det her med at være almindelig, god nok og tro på sig selv. For det er så vigtigt i dagens Danmark.

I mellemtiden vil jeg bare opfordre jer til at give jer selv lidt credit. Rose jer selv for den I er, og det I gør. Tro på at I er gode nok, som I er. At I er (i hvert fald rigtig tæt på) perfekte. I skal bare tro på jer selv. Og have tillid til jer selv. Så skal livet nok tilsmile jer. Eller så kan I altid tage et dejligt bad og smøre jer ind i Sanex. Så er I godt på vej. 😉

You may also like

1 kommentar

VenterPaaVinBlog 25. januar 2019 - 12:06

Hørt – jeg synes også at al’ den der ‘uperfekt’ hype, har fået en eller anden kultstatus og ind i mellem tænker jeg også, at det kan have negative energier, hvis man aldrig må være sin egen hypeman – balancegangen skulle gerne være sådan, at man anerkender at man ind i mellem har grimt morgenhår og ikke får taget nogle top politisk korrekte valg, og andre gange ser man skidegodt ud og køber økologisk – og begge dele er ganske almindelige og helt ok 😀

– A

Svar

Skriv en kommentar