Hjem PERSONLIGT HER ER PLANTEGNINGEN PÅ VORES NYE HJEM

HER ER PLANTEGNINGEN PÅ VORES NYE HJEM

af Frederikke Egel

Vi har jo købt en fucking boooooliiiig, og vi glæder os såååå meget til, at vi skal flytte. Vi skal faktisk ikke flytte ret langt, da vores kommende lejlighed ligger pænt tæt på vores nuværende – så vi bliver altså her i Ørestad. Haha. Det lyder måske skørt at flytte ‘lidt længere ned ad gaden’, når vi nu var så tætte på at købe hus i et villakvarter, men det føles bare helt rigtigt for os, og vi er så spændte! Vi bliver i lejlighed uden bekymringer og (ret mange) huslige pligter i et par år endnu – i et område som vi er mega glade for – og så må vi se, om vi finder vores drømmehus om et par år. Det er den helt rigtige løsning for os.

Dagen for overtagelse (og overdragelse af vores nuværende bolig) nærmer sig, og vi er så småt ved at få styr på alting … Hvis man altså overhovedet kan det i en flytning. Haha. Men vi er i hvert fald godt i gang med at pakke ned og rydde ud, så vi kan få en blid overgang. Vi har kun lige 4 dages overlap fra vi overtager den nye, til vi er ude af den gamle, så vi er nok nødt til at få vores ting opbevaret samt overnatte hos familie i et par dage, mens den nye lejlighed lige får en kærlig hånd på gulve, vægge og loft. Den står rigtig fint og velholdt, men gulvet skal slibes og bejdses, så det bliver lidt mørkere, og væggene og loft skal males. Det bliver så godt!

Jeg ville også lige vise jer plantegningen for vores hjem, så I har en idé om, hvordan det kommer til at se ud. Lejligheden er som sagt 120 kvm, har 3 fine soveværelser, et stort køkken og et stort alrum. Og når ja – en kæmpe altan! 😉 Lejligheden ligger ikke ret langt fra vores nuværende lejlighed, men vi får 40 kvm mere bolig og bevarer stort set samme udsigt – bare et par etager længere nede, og det er så genialt! Nu må februar godt bare gå stærkt!

You may also like

4 kommentarer

Tina 28. januar 2019 - 23:32

Tillykke 🙂
Det er så godt for jer og jeg er glad på jeres vegne 🙂
God plantegning, værelser på begge sider, lys ind i køkken alrum fra begge sider og en stor altan rundt om stuen – fedt 🙂
Pøj pøj med det hele!

Svar
Frederikke Egel 4. februar 2019 - 12:15

Tusind tak!! Vi er også meget glade 😀

Svar
Anna 29. januar 2019 - 19:35

Glæder mig så meget til at se billeder fra jeres nye hjem – IIIHHH det bliver spændende! 🙂

Svar
Frederikke Egel 4. februar 2019 - 12:15

MEGA MEGET!! Jeg glæder mig også helt vildt til at dele det!

Svar

Skriv en kommentar