EN SLAGS UPDATE

(MOR)KROPPEN HAR FORTJENT BEDRE

Annonce for sloggi

Er der andre end mig, der kan huske dengang, man gik i lidt for små og lidt for stramme BH’er med liiiidt for meget push-up? Eller udelukkende havde BH’er med irriterende bøjler, fordi ‘det skulle man’? Eller gik i g-strenge, der gnavede bagi, fordi det var sejt at gå med g-strenge? (Især hvis de engang imellem, helt uskyldigt, stikkede op over buksekanten ;)) Den gang man havde mormor/menstruationstrusser på, der skar de værst tænkelige steder på ens baller? Den gang man generelt bare gik for meget i alt for ubehageligt undertøj? Åh, dengang man var ung og led (lidt for meget) for ‘skønheden’. Haha. Den tid er heldigvis ovre, og jeg vender aldrig tilbage til følelsen af at skulle leve så meget op til noget, at jeg vil lide så meget i mit undertøj! Aldrig! Haha.

Derfor har jeg de sidste par år, og endnu mere nøjsommeligt siden jeg blev gravid med Elvira og tog 15 kg ekstra på, udelukkende gået i behageligt og blødt undertøj, der nærmest ikke kan mærkes på. Jeg går nu kun op i, at mit undertøj skal være behageligt! Looket er totalt sekundært. Hvis jeg så kan få begge dele, altså både behageligt og pænt undertøj i ét produkt, så er jeg lykkelig! Og her kommer sloggi og deres enormt fine udvalg ind i billedet. For dér synes jeg, at de kan noget. Særligt deres ZERO feel serie. Jeg kan seriøst ikke mærke, at jeg har undertøj på, og det er så dejligt! Det dejligt, fordi det er behageligt, men det er også dejligt, fordi det giver mig en god følelse i kroppen. Det sidder flot, føles lækker og er mega pænt! Jeg har det personligt sådan, at hvis jeg føler mig godt tilpas i mit tøj og undertøj, og synes det klæder min figur, så har jeg det også meget bedre med mig selv. Hvis det hele sidder godt og spiller max, så bliver ens følelse og dag altså bare dét bedre! Det synes jeg i hvert fald. Med sloggi får jeg en gennemgående lækker følelse af at være iklædt undertøjet, fordi det både er behageligt, sidder godt på min krop og er pænt. Farverne, snittet, følelsen – det hele er virkelig gennemført!

FIND MIT UNDERTØJ HER

De sidste par år har jeg rykket mig rigtig meget, hvad angår min egen krop, og hvordan jeg ser den, hvordan jeg føler mig i den, og hvad jeg vil byde den. Og jeg er kommet frem til, at jeg skal være stolt over den, præcis som den er! For den er fandme sej! Tænk, hvad den finder sig i hver dag, og tænk, hvor meget vi bare altid kan regne med den alligevel!

Den fortjener sgu noget ros og noget kærlighed, den krop. Det gør alles kroppe! Derfor vil jeg også gerne give min lidt igen og forkæle den dér, hvor jeg kan. Bl.a. ved at gå i behageligt, blødt og lækkert undertøj. Undertøj, der ikke strammer eller giver min krop følelsen af at skulle være noget, den ikke er. Undertøj, der, næsten usynligt, smører sig på min krop og er silkeblødt at gå i. Undertøj, der bare er der.

Og det gør sloggis ZERO feel serie. Den føles seriøst som ingenting! Som at være nøgen. Uden at være det. Det er den bedste følelse! Jeg har altid været typen, der så hurtigt som muligt er skiftet til joggingtøj, morgenkåbe eller bare rendt rundt i undertøj, når jeg er kommet hjem. Så snart jeg træder ind ad døren herhjemme, smider jeg de stramme jeans, den pæne bluse og mine smykker. Mit undertøj tænker jeg slet ikke over, for det er i forvejen blødt som smør og nærmeste ikke til at mærke, når jeg har det på. Og sådan skal det være. Synes jeg i hvert fald.

Så hånd i hånd med bl.a. det her flotte undertøj fra sloggi, vil jeg give en opfordring videre til at tænke mere på, hvad der er godt og behageligt for dig og din krop. Fordi vi skylder den det. Fordi den fortjener det. Og fordi det bare er rart! Og et sted at starte er med ens undertøj. Som man har på hver eneste dag. Det gør altså et eller andet, når man er tilpas helt indefra!

4 kommentarer

 • Sandra

  Wow en krop! Er dybt misundelig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det undertøj ser SÅ lækkert ud. Vil overdelen kunne holde et par lidt trættere bryster ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke Egel

   Ork ja. Bare kig på mine! 😆 BH’en er SUPER lækker og har rigtig god støtte uden at stramme eller genere. Jeg sover med min bh, da jeg stadig ammer, og dét siger altså ikke så lidt om en BH!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SLAGS UPDATE