Hjem PERSONLIGT SÅ ER VI FLYTTET UD AF DEN GAMLE LEJLIGHED

SÅ ER VI FLYTTET UD AF DEN GAMLE LEJLIGHED

af Frederikke Egel

Vi har i dag tømt vores gamle lejlighed fuldstændig og er ‘flyttet’ hjem til Marks mor. Her skal vi bo i 2 dage, inden vi på torsdag ‘flytter’ hjem til mine forældre på Fyn. Der skal vi bo i 6 dage. Og derefter – SÅ flytter vi ind i vores nye Ørestadshjem, der til den tid (midt/slut næste uge) står helt færdigmalet og klar til at blive indrettet. Shit, vi glæder os!

Vi har de sidste par dage sovet på vores topmadras i stuen, fordi vi i søndags, ved kæmpe hjælp og indsats af vores bedste venner, fik flyttet stort set alt – kun pånær det, vi har haft brug for til daglig. Det var simpelthen så dejligt, at vores venner gad komme og give en hånd med at få flyttet tingene. Det tog 3-4 timer, men det havde taget flere dage, hvis vi skulle have gjort det selv. Så det var virkelig en ubeskrivelig hjælp! Vi kvitterede med 4 familiepizzaer og sodavand i bedste flyttestil. Leveret lunt og lækkert af JustEat.

I dag har vi så fået flyttet det sidste over i den nye lejlighed (og ned i kælderrummet hvor hele vores liv lige nu er opbevaret). Haha. Vi har hver dag været forbi den nyd lejlighed for at følge med i gulvmænd og malers proces, og det bliver simpelthen så godt! De er lige nu i gang med at spartle loftet ud, så det bliver helt plant. Derefter skal det filtes, og så skal hele hytten males. Primært hvid, men der skal også være både grønne og grå vægge. Jeg delte også nogle billeder af gulvet på Instagram, da det har fået en ordentlig overhaling, og der skal nok komme et opfølgende blogindlæg omkring det, da I er mange, der er nysgerrige på, hvilken behandling gulvet har fået. Det skal jeg nok få lavet til jer!

I morgen skal vi lige tilbage i den gamle lejlighed og gøre den ren og lægge nøglerne, og så er det et endeligt farvel. I mens er Elvira i vuggestue for sidste gang i en uges tid. Hun går desværre glip af fastelavn i vuggeren på fredag, fordi vi er på Fyn, hvilket er lidt synd. Men vi prøver at se, om vi kan finde en løsning i Faaborg. Lidt fastelavn skal hun da have, selvom det nok ikke er så meget, hun forstår. Haha.

Selvom vi er klar til at flytte, så er der mange ting, vi kommer til at savne ved den gamle lejlighed. Bl.a. den her udsigt. Den er så unik. Hver gang. Men den nye lejlighed kan heldigvis så meget andet. Vi glæder os.

You may also like

1 kommentar

Julia M. 1. marts 2019 - 7:21

Housetour når I er på plads!

Svar

Skriv en kommentar