Hjem PERSONLIGT ELVIRAS UDKLDÆNING + VI NÅEDE FASTELAVN ALLIGEVEL

ELVIRAS UDKLDÆNING + VI NÅEDE FASTELAVN ALLIGEVEL

af Frederikke Egel

I dag, fredag, er der været fastelavn i Elviras vuggestue, men da det jo var meningen, at vi skulle være på Fyn fra i går torsdag til ca. tirsdag i næste uge, fordi vores lejlighed er ved at blive malet og istandsat, havde vi egentlig meddelt vuggeren, at Elvira desværre ikke kunne deltage pga afstanden. Noget, der ærgrede både Mark og jeg, da det jo havde været enormt hyggeligt at finde hendes første kostume til hende, men det var der ikke noget at gøre ved. Vi trøstede os med argumentet, at hun nok alligevel ikke forstår helt så meget af det hele qua hendes unge alder. Samme argument brugte vi, da vi ikke sådan rigtig gav hende nogen jule- og fødselsdagsgave i år. Hele familien fik i stedet en fælles Ipad. Haha. Den bruger hun dog flittigt, så helt gal var den beslutning ikke.

Men skæbnen ville – desværre, held i uheld – at min mor er blevet rigtig, rigtig syg med slem influenza. Så slem at lægen har beordret, at hun ikke får besøg. Særligt ikke at børn, da det er meget smitsom og heftig omgang. Så vi har måtte sadle om og har nu indlogeret os hjemme hos Marks mor i Ballerup i stedet for. Det var selvfølgelig vildt ærgerligt – både fordi min mor er syg, hvilket aldrig er sjovt, men også fordi vi havde glædet os til nogle dejlige dage på Fyn med hygge og afslapning oven på et par travle uger. Hygge og afslapning får vi heldigvis også hos Marks mor, hvor vi faktisk også er tættere på den nye lejlighed, så vi kan suse ind forbi og følge med i processen den næste uges tid, og så er der jo det faktum, at Elvira så alligevel kunne nå at være med til fastelavn i dag.

Jeg fik derfor en anelse travlt i går, da jeg måtte på jagt efter udklædning. Jeg endte i Mødrehjælpen, hvor jeg fandt dette skønne ‘Bananer I Pyjamas’ outfit til hende, og dét måtte jeg bare have! Selvom det hverken er lyserødt, tøset eller prinsesse-agtigt, så synes jeg, at det er herre fedt! Det er et rigtig kostume, en rigtig udklædning og ikke bare et skørt, og så vupti – så er hun en ballerina. Nej, det er all in! Og jeg synes, det er så sødt til hende! Hihi. Min egen lille skumbanan. Hvad siger I? For meget? Tilpas? 😉

De andre børn i vuggeren var fandme også søde i deres udklædning. Ej, men sikke en skøn tradition! Hihi. Hvad var jeres unger klædt ud som?

You may also like

Skriv en kommentar