Hjem MODE 2 NYE KJOLER OG 20% RABAT PÅ ME & THE MET

2 NYE KJOLER OG 20% RABAT PÅ ME & THE MET

af Frederikke Egel

BLOMSTRET RESUMÉ KJOLE (her)

KODEN EGEL20 GIVER 20% RABAT PÅ ALT TØJ, DER SES HER.
KODEN GÆLDER IKKE NYHEDER ELLER NEDSATTE VARER.
GÆLDER KUN TIL D. 19/3 KL. 23.59

Annonce for Me & The Met

Kender I det, at man sidder og online shopper lidt, finder en masse fedt tøj, smider det i kurven, betaler og modtager det så en time senere hjemme på sin egen adresse? Nå, ikk? Nej, det er der heller ikke ret mange hjemmesider, der tilbyder. Jeg kender faktisk kun én, og det er Me & The Met. En super cool hjemmeside fyldt med siiiindsygt mange, lækre designer brands, siiiiindsygt lækre, udvalgte styles og siiiiindsygt god kundeservice. Siiiiindsygt, ikk? 😉

Ej, okay. Men Me & The Met tilbyder helt seriøst at levere din ordre indenfor en time, hvis du bor i Købehavn. Er det ikke cool? Så hvis tøjkrisen virkelig rammer en dag, eller hvis du ikke har nået at finde outfit til bryllup, barnedåb, hverdag eller andet, så er Me & The Met helt klar et kig værd. Udover leveringsservicen i København, så har de også et vildt lækkert udvalg af brands som Ganni, Nanushka (dem kendte jeg ikke, men shit det er nice! Kjolen herunder er derfra), Resumé (hvor kjolen fra øverste billede er fra), Stine Goya, Designers Remix, Munthe, IRO osv.

Jeg har shoppet hos dem et par gange før, og jeg har fået lige god service hver gang. Denne gang var ingen undtagelse. Jeg bestilte to kjoler hjem derfra. En brun strikkjole fra Nanushka (her), som fik enormt meget opmærksomhed på Instagram, og så en skøn blomstret kjole (her), der også fungerer som en rigtig fin nederdel, hvis man smider en strik som f.eks. denne meget populære Ganni udover. Den kan dog også fået som nederdel (her), hvis man mere er til det.

DERUDOVER, så har de sgu også fået børnetøj! Så nu kan I købe Lala Berlin halstørklæder, Kenzo tøj og alt muligt andet blæret til jeres unger. Sejt, ikk? Elvira fik et Lala Berlin halstørklæde i dåbsgave, og det har vi virkelig været glade for! Og guess what? Jeg har faktisk fået lov at give jer en rabatkode, der giver 20% rabat på styles, der ikke er nyheder eller nedsatte varer. I kan se alt, hvad koden gælder på HER. Koden er EGEL20 og indtastes ved check ud. Koden gælder dog kun til d. 19/3 kl. 23.59, så hurry up!

You may also like

Skriv en kommentar