EN SNAK OM UNDERTØJ

DER ER NOGET, VI (IGEN) IKKE HAR FORTALT JER

Sådan her så det ud sidste gang der var noget, vi ikke havde fortalt jer (hint: det havde noget med Elvira at gøre) 😉

Og nu har vi igen holdt på en ‘lille’ hemmelighed. Vi har holdt på den de sidste (mange) uger. En hemmelighed vi er enormt glade for, og en hemmelighed vi har glædet os enormt meget til at dele med alle vores nærmeste – og nu også jer. Elvira skal nemlig være storesøster, og Mark og jeg skal være forældre igen!! Weeeeehuuuuu!!! Det er så stort og føles så uvirkeligt, at vi allerede nu venter os et barn mere, og at Elvira til september skal være storesøster. STOREsøster? Hun er jo ikke engang stor selv. Piiiiv ❤

Jeg er 15 uger henne, og jeg har vidst det siden uge 6. Jeg havde det simpelthen sådan på fornemmelsen, og så tog jeg en test – og ja, den var jo så god nok. Det er så vildt og skønt! Jeg glæder mig rigtig meget til at dele meget mere omkring det med jer. Tak fordi I følger med og har fulgt med indtil nu! Det betyder så meget for mig – og os!

6 kommentarer

 • Sofie

  Stort tillykke! Håber på du kommer til at lave en masse videoer på youtube og selvfølgelig også blogindlæg! De var så gode alle dine baby videoer du lavede, da du ventede Elvira! Jeg venter selv barn til septemper, og synes det kunne være så interessant at følge med, og få inspiration fra jer af! Da det er første gang, så man i tivivl om mange forskellig ting, men det kunne være så dejligt hvis man kunne følge med hos jer! Jeg krydser finger for det🤞🏽😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ej hvor stort, tillykke til jer alle 3 med en lille ny 🙂
  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tillykke til jeres lille familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor deeejligt – tillykke 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kæmpe stort tillykke – hvor er det bare fantastisk for jer alle tre (fire) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Årh hvor dejligt! 😍 Har i så plads i jeres nye lejlighed til endnu en herlighed? 😍 Tillykke med det 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SNAK OM UNDERTØJ