Hjem PERSONLIGT JEG ER IKKE DEN ENESTE, DER ER GRAVID

JEG ER IKKE DEN ENESTE, DER ER GRAVID

af Frederikke Egel

Hvis der er noget, der kommer tæt på at være lige så stort, som når man selv bliver gravid, så er det, når ens søstre gør! Det har jo selvfølgelig været svært at forestille sig, hvordan det ville føles, og hvordan man ville reagere, men det har jeg fundet ud af nuuu!!! Min storesøster, Cecilie, er nemlig også gravid, og det er SÅ VILDT!!! Jeg er så glad på hendes og min svogers vegne! Og tænk, at vi kan få lov til at følges igennem noget så stort som en graviditet!

Læs også: Der er noget, vi ikke har fortalt jer

Cille er i uge 20, mens jeg er i uge 16. Cille har termin d. 27. august, og jeg har termin d. 28. september, så der er lige nu en måned imellem os. 😀 Jeg er så glad og lykkelig for, at vi kan opleve at være gravide sammen, og at vores børn kommer til at være så tætte på hinanden. Vi er selv tætte aldersmæssigt, da der er 22 måneder mellem os, og det har vi haft enormt stor glæde af hele vores liv. Der er ligeledes 22 måneder mellem min lillesøster, Emilie, og jeg, så vi har alle 3 været bedste veninder og meget tætte hele vores liv. Så jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have min børn tæt. Og nu får de også kusiner/fætre tæt på. Det er jo så dejligt!

Læs også: Terminsdag, tanker og et tak 

Og ikke nok med det, så venter Marks lillebror og kæreste dæleme også et barn! <3 Amalie, min svigerinde, er gravid i uge 19 og har termin d. 4. september, hvor de bliver forældre! Ej, men det er SÅ stort! Det bliver så spændende at se, hvornår vi hver især popper. Jeg gik selv 10 dage over med Elvira, så jeg mistænker, at jeg også går over denne gang og får et oktoberbarn i stedet for. Men lad os nu se. 😀 Hihi. Har I oplevet at være gravide samtidig med en søster eller tæt veninde? Var det ikke skønt?

You may also like

25 kommentarer

Anonym 9. april 2019 - 20:50

Min søster og jeg er begge lige nu med 6 dages mellemrum mellem vores termin. Det er sindssygt spændende 😍😭

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:12

Wow! Det er også tæt! Hvor er det skønt!! 😀

Svar
Camilla 9. april 2019 - 20:55

Det er det mest fantastiske! Der er 10 dage (!) mellem vores søn og min kærestes søsters datter. Så de er tætte 🙂

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:11

Fantastisk! Så dejligt at høre!

Svar
Line 9. april 2019 - 21:04

tillykke til begge jeres familier 🙂

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:10

Tusind tak! <3

Svar
Sissel Stenner 9. april 2019 - 21:22

Nu ligger det altså virkelig op til, at jeg også skal dele det her!

Jeg er gravid i uge 25, min kæreste og jeg har termin den 25 Juli. Hvis vores lille bebs kommer til termin kommer hun lige dagen inden min fødselsdag.
Det vildeste ved det hele ér; min kæreste Jonas har en tvillinge søster. Hun er også gravid! Og ikke nok med det, så har hun termin 28 juli. Altså, et sæt tvillinger der hver i ser, skal være forældre samtidig, og så med termin så tæt på hinanden. Hvem ved, om de måske kommer samme dag 😍

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:09

Ej, hvor pudsigt! Det er godt nok tilfældigt 😀 Tillykke til jer allesammen!

Svar
Josefine 9. april 2019 - 21:23

Min moster og mormor var gravide på samme tid 🙂

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:09

Det er sjovt! 😀

Svar
Kimie 9. april 2019 - 21:53

Har godt nok ikke været gravid samtidig med familiemedlemmer, men der er 1 år og 3 dage, imellem min lillesøster og min datter, så de har også virkelig meget glæde af hinanden, moster og niece 💕

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:09

Hvor sjovt! De er da så fedt, at de kan få så meget glæde af hinanden!

Svar
Katrine 9. april 2019 - 21:56

Hvis din søster går 14 dage over og du føder 16 dage får tid, så rammer i samme dag 😅

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:08

Haha, ja. Nu må vi se 😀

Svar
Linda 9. april 2019 - 22:00

Min søster og jeg har begge 2 piger.. Der er et år imellem de ældste og en måned imellem de yngste. Det er så dejligt at følges, og fantastisk at vores døtre er de bedste venner, på trods af vi bor langt fra hinanden..

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:08

Wow, hvor fantastisk! De og I kommer til at få så meget glæde af hinanden!

Svar
Cecilie 10. april 2019 - 2:11

Min svigerinde er gravid med termin d. 2 Juli hvor jeg har termin d. 4 Juli

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 10:07

Ej, hvor pudsigt! Det bliver sjovt at se, hvornår I føder 😀

Svar
Catrine 10. april 2019 - 8:26

Min søster og jeg delte en del af vores graviditet, jeg fødte i november og hun fødte i marts❤️

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 9:56

Hvor dejligt I lige nåede at have et par måneder sammen. Det er så rart at have nogen at følges og ‘sparre’ lidt med!

Svar
Ida 10. april 2019 - 9:10

Jeg er selv lige blevet mor til en søn i januar og en af mine bedste veninder venter barn i maj, så der bliver ca. 4 måneder imellem dem. Det er stort at kunne dele graviditet og moderskabet med én som står nær og som er “i samme båd”. Derudover håber vi begge at vores små drenge får ligeså stor glæde af hinanden som deres mødre! 🙂

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 9:55

Stort tillykke! Til jer begge! De kommer da helt klart til at få så meget glæde af hinanden! Og hvor pudsigt de begge er drenge 😀

Svar
MINELLA 10. april 2019 - 20:45

Kæmpe stort tillykke til jer alle sammen, fantastisk tid i kan dele sammen 😍 jeg fik min datter sidste år i maj og min bedste veninde fik sin søn en måned efter, så vi fulgtes også ad hele vejen og havde faktisk kun termin med 14 dage imellem ❤ det var ret vildt og så stort!

Svar
Frederikke Egel 10. april 2019 - 21:07

Tusind tak! Hvor lyder det også bare fantastisk, at dig og din veninde har kunnet følges så meget! Det må være så dejligt!

Svar
Pernille 11. april 2019 - 22:15

Ja, min søster begge gange, første gang nåede vi lige at være gravide sammen i en mdr før jeg fødte, anden gang fødte jeg i november og min storesøster i januar 9 uger senere ❤️, så dejligt at have dem så tæt på hinanden.

Svar

Skriv en kommentar