8 TIMER I BIL MED KØRESYG BABY - HVORDAN ER DET GÅET?

FREMME I BERLIN

& OTHER STORIES JAKKE (her) | CELINE SOLBRILLER (her) | NIKE SNEAKS (her) | SWEATSUIT (lignende her)

I går formiddags ankom vi til Berlin, efter en super hyggelig og smertefri køretur (som jeg i dén grad havde frygtet. Læs hvorfor her) Vi ankom omkring kl. 11 og fik parkeret bilerne. Vores værelser var dog først klar ved 14-tiden, så vi besluttede os for at gå en tur og få noget frokost. Vi kom forbi de første af de mange seværdigheder, vi skal besøge her i Berlin, på vores gåtur. Vi så bl.a. Rigsdagsbygningen, Tiergarten og Brandenburger Tor med den tilhørende, travle gade. Her fik vi en rigtig turistfrokost, fik skudt en masse turistbilleder og nydt det fantastisk vejr, inden vi vendte snuderne tilbage til hotellet.

Min far og Mark, der havde kørt bilerne hele natten, var pænt trætte og udkørte. Vi andre havde heller ikke fået sovet ret meget, selvom jeg fik blundet en del gang, så vi smed os allesammen på hotelværelserne og slappede af et par timer, inden vi gik ud og fik noget let aftensmad. I dag er vi klar til at udforske en masse af byen. Hvis I har noget, vi bare SKAL se eller opleve, så må I endelig give lyd. Vi skal være her til og med søndag, og vi vil gerne se det hele!

Der er altid tid til lidt yogaøvelser. Åbenbart 😉

3 kommentarer

 • AM

  Berlin Zoo, den i byen er virkelig flot 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hvis i er til historie, kan jeg anbefale the story of Berlin museum – har virkelig mange spændende ting at kigge på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Mustafas Gemüse kebab!! 👏🏼Det er lækkert og køen værd 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TIMER I BIL MED KØRESYG BABY - HVORDAN ER DET GÅET?