Hjem PERSONLIGT BRYLLUP

BRYLLUP

af Frederikke Egel

Så er vi kommet i gang. I gang med forberedelserne og planlægningen af det arrangement, som det smukke frier, jeg svarede ja til i sommer, umiddelbart selvsagt medfører. Det har taget lidt tid. Det har sådan ca. taget 8 måneder, før vi fik fingeren (fingrene) ud og kom i gang. Det har så også vist sig at være lige sent nok.

Vi vil gerne giftes i 2020. I efteråret 2020. Men hvor vi skal giftes, hvordan det skal gøres, hvem der skal stå for det, hvor mange der skal med, hvad vi begge drømmer om osv. osv. osv. Dét er der ikke styr på. Slet ikke. Vi har lige nu fat i 2 lokations, som vi pønser lidt på. En på Sjælland. Og en på Fyn.

Det ene har vores præcise drømmedato ledig, de står for hele arrangementet, det kan huse alle vores gæster i flotte værelse, det er enormt charmerende og smukt, og det har en tæt relation til Marks og mit forhold.

Det andet har ikke vores drømmedato ledig, men nogle andre, det tilbyder kun leje af lokale, hvorfor man enten selv skal stå for alt eller booke en bryllupsarrangør, det kan huse vores gæster i nogle mindre fancy omgivelser, og så har det umiddelbart ingen betydning for Marks og mit forhold.

Så I kan godt høre, hvad der umiddelbart trækker mest. Problemet er bare, at jeg er smaskforelsket i lokalet på sidstnævnte lokation. Det er en lokation/lokael, der matcher mine drømme om et bryllup fuldstændig. Jeg er bare ikke forelsket i noget som helst andet omkring det set-up. Så jeg tror, at jeg vil opgive det og sætte min lid og mit hjerte til det andet. Som virkelig også er vanvittigt idyllisk og romantisk. Vi har endnu kun set sidstnævnte lokation i virkeligheden, så jeg håber, at jeg forelsker mig, når vi ser det andet sted i virkeligheden.

Lokation og dato holder vi lidt for os selv endnu, da intet er på plads eller afgjort. Det samme gælder gæstelisten, der lige nu lyder på 60-70 mennesker. Det er den udvidet gæsteliste, så vi skal lige finde ud af, hvilken slags bryllup vi kunne tænke os. Om det skal være mere tæt og intimt end det, eller om vi vil have alle med. Vi er dog fast besluttet på, at vi er ret stramme og bestemte i forhold til, hvem der skal med. Det skal være nogen, vi har tæt kontakt med, som vi ses med, som vi selv rækker ud til og som rækker ud til os. Nogen der har fulgt os, Elvira og lillebror tæt. Et bryllup er trods alt noget af det mest personlige og private, synes vi, så det skal kun være den helt tætte kerne, der skal med.

Nu glæder jeg mig bare til at forsætte planlægningen og jagten på det perfekte bryllup, og jeg glæder mig til at tage jer med! I må endelig dele råd, erfaringer, tips, do’s and dont’s osv. med os. ALT er brugbart – især når vi er så tidligt i stadiet!

You may also like

1 kommentar

Tina 27. april 2019 - 9:43

Det lyder så dejligt med jeres forberedelser og minder mig om da vi selv gjorde dette 🙂
Ved ikke hvad I har tænkt på Sjælland, men kender I LiseLundLilleSlot på Møn, god gourmet middag, rum til gæsterne, suite i tårnet til jer, en stor park, egen lille kirke til bryllup osv. Og det er ikke så dyrt.
Glæder mig til at høre nærmere om alle jeres planer:-)
God weekend.

Svar

Skriv en kommentar